Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 17 » Битва в Киеве. Киев-НПУ - Лукас, 6 тур, 13.12.2013
23:47
Битва в Киеве. Киев-НПУ - Лукас, 6 тур, 13.12.2013

«Лукас» приїхав у Київ як впевнений лідер своєї зони, а от у господарів з очками ситуація набагато гірше і, попри статус гостей, «кров з носу» потрібно було перемагати. Забігаючи наперед, слід зазначити, що з настроєм на цю гру у команд проблем не було і вони подарували столичним уболівальникам чи не кращу гру першого кола у всій першій лізі.

Свої наміри «студенти» задекларували швидко. Олександр Галицький приборкав м’яч після навісу з кутового і з 6-ти метрів розстріляв ворота гостей.Господарям ще вдалося створити декілька небезпечних атак після перехоплень, але відчувалися проблеми із завершальним ударом чи пасом .Кременчанам доводилося бити здалеку, бо в передачах було багато браку.

В самій середині тайму Валентин Цвелих створив найнебезпечніший момент своєї команди. Досвідчений бомбардир пробив з лівого кута штрафного, але Тарас коваленко впорався з цим ударом. Треба ж таке, що саме після цього моменту гості зрівняли рахунок. Граючий тренер «Лукаса» зі штрафного викотив м’яч в центр на Максима Кульку - 1-1. Ніщо не віщувало біди, але Ігор Горло заснув на своїй позиції. Далі більше – сам Цвелих наважився на удар з 11-ти метрів і влучив точно у нижній кут. Події на майданчику розвивалися стрімко і після невдало розіграного кутового Павло Концеба втік по лівому флангу вибіг на ворота і ефектно перекинув голкіпера.

Трохи згодом Максим Войток після передачі Романа Пачева з 6 метрів пробив у воротаря. Взагалі ж у захисті «драгоманівці» діли впевнено і нічого не дозволили створити гостям, проте заробили 6-те порушення.Цвелих пробив стандарт просто у воротаря До кінця тайму «Лукас» трохи «ожив», але забив з дабл-пенальті. Антон Тарасенко виконував вирок з місця порушення точним ударом низом з 8-ми метрів. 2:3 – саме з таким рахунком команди пішли на перерву.

На початку другої половини зустрічі гості мали збільшувати свою перевагу. Майже результативно зіграв дует найдосвідченіших польових гравців: Цвелих відпасував на Максима Крупіна, але той пробив повз порожній кут воріт. На 27-й хвилині у гостей вилучили автора одного з голів – Тарасенка. Здавалося б, що ситуація складна, але підопічні Цвелих продовжили агресивно атакувати втрьох (!!!). Щоправда кияни таки реалізували цю перевагу. М’яч влучив у руку Крупіну і Горло впевнено пробив у «дев’ятку» з шестиметрової позначки. За декілька хвилин «Київ-НПУ» отримав право на дабл-пенальті, але Максим Войток пробив вище воріт.

За хвилину шосте порушення відправилося в пасив киян, але Андрій Голякевич, як і трибуни, був не згідний з цим рішення, тож вийшов на паркет, щоб поспілкуватися з арбітрами. Зрозуміло, що рішення відмінено не було і Євген Данилейко реалізував це стандартне положення. На поле точилася безкомпромісна боротьба за кожен м’яч, а Войток здалеку навіть поцілив у стійку.
На останніх хвилинах Цвелих не реалізував чотири відмінні моменти, щоб оформити дубль, зате віддав гольовий пас на Максима Кульку – 3:5 за хвилину до кінця і здавалося, що гра закінчилася. Та молоді кияни не здалися і Галицький обігравши захисника забив 4-й гол за 34 секунди до кінця, а щоб зрівняти рахунок їм банально не вистачило часу.

Справедливим результатом цього матчу мала б бути нічия, але справедливості у спорті небагато, тож «Лукас» продовжує зміцнювати своє лідерство, а «педагоги» вкрай ускладнили собі завдання виходу у наступний раунд.

«Київ-НПУ» (Київ) – «Лукас» (Кременчук) – 4:5 (2:3)

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) - Роман Пачев, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба - Микола Гнезділов, Максим Войток, Ігор Горло, Сергій Мельник - Максим Максимов. Запас: Сергій Дудка (в), Дмитро Біленко, Сергій Дімитренко.
Тренер: Андрій Голякевич

«Лукас»: Сергій Прихожий –Максим Крупін, Максим Кулька, Валентин Цвелих, Сергій Лапа –Кирило Смірнов, Антон Тарасенко, Євген Леміш, Євген Данилейко (к).Запас: Богдан Іванченко (в), Едвін Валєєв, Андрій Маньківський, Валерій Скляренко.
Арбітри: Павло Кравцов (Рівне), Олександр Демянюк (Рівне)

Голи: Олександр Галицький, 2, 40, Павло Концеба, 12,Ігор Горло, 28 (пен.) - Максим Кулька, 10, 39, Валентин Цвелих, 11, Антон Тарасенко, 19 (д-пен.), Євген Данилейко, 32 (д-пен.).
Нереалізовані дабл-пенальті: Максим Войток, 31 (повз ворота) - Валентин Цвелих, 16 (воротар)
Попередження: Максим Войток, 26, Павло Концеба, 27– Максим Крупін, 4, Євген Леміш, 39, Валентин Цвелих, 39.
Вилучення: Антон Тарасенко, 27 (Лукас).

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ
Просмотров: 417 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz