Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 19 » БІРО ЖАДЕ: "ГАДАЮ, ЩО ТЕПЕР ВДОМА ВСЕ БУДЕ ПО-ІНШОМУ
12:43
БІРО ЖАДЕ: "ГАДАЮ, ЩО ТЕПЕР ВДОМА ВСЕ БУДЕ ПО-ІНШОМУ
Цього вікенду визначаться дві команди, які поведуть боротьбу за чемпіонство. Якщо у протистоянні "Енергії-Тайму" з харківським "Локомотивом" рахунок наразі нічийний 1:1, то в іншій півфінальній парі "Єнакієвець" завдяки двом домашнім перемогам вирвався вперед - 2:0. Серія переїздить до Івано-Франківська, де завтра пройде третій матч, і права на помилку в "Урагану" більше немає.

Один з лідерів прикарпатського клубу та збірної Азербайджану Біро Жаде вважає, що у його команди є великі шанси потрапити до фіналу, адже вдома "Ураган" набагато потужніше, аніж на виїзді. Бразильський легіонер переконаний, що вболівальників чекатиме яскраве продовження цієї принципової серії.

- Розкажи більше про два виїзні матчі "Урагану" в Єнакієвому. Чи доводилось раніше грати у таких залах?
- Ми добре зіграли технічно, але нас спіткала невдача саме в результативності, адже ми створили чимало гольових моментів, а от з їх реалізацією не вийшло. Вважаю, що перша гра була найважливішою, і ми провели її на рівних, однак у підсумку поступилися супернику лише по пенальті. Друга гра була також хороша, де нам пощастило того дня ще менше: ми втратили дуже багато моментів, доволі швидко пропустивши два голи. І навіть той факт, що наша команда фізично виглядала сильнішою, не допоміг.

За свою кар'єру мені довелось пограти на різних майданчиках, і чесно кажучи, мене постійно вражає ігровий зал в Єнакієвому, бо він вузький і якийсь дивний. Доволі складно "Урагану" та й іншим командам адаптовуватися до таких антиумов, адже господарі у цьому мають явну перевагу. Якщо деяким командам такі зали і допомагають у грі, то нам це дуже серйозно заважає. Тепер ми гратимемо вдома, думаю, що все буде по-іншому.


- Наприкінці першої гри травму отримав один з ключових гравців "Єнакієвця" Олександр Хурсов. Що трапилося у тій ситуації?
- Був рикошет. Я хотів забрати м'яч у суперника. Хурсов опустив голову, і я випадково вдарив його, але це не був небезпечний момент. Звичайно, це була випадковість, і я ні в якому разі не робив це навмисно, адже він - мій колега. Сьогодні - ми суперники на майданчику, а завтра можемо грати в одній команді. Це був ігровий контакт - іноді таке трапляється.

- "Ураган" вдома - зовсім інша команда, аніж на виїзді. В чому причина?
- Так, це правда. Я не знаю, з чим це пов'язано, але вдома наша команда дійсно грає набагато краще. Маю надію, що така традиція продовжуватиметься і надалі, бо нам це дуже потрібно у вирішальних матчах чемпіонату.


- Як гадаєш, які шанси в "Урагану", щоб потрапити до фіналу? Адже права на помилку вже немає і потрібно вигравати усі три домашні матчі...
- У нас великі шанси. Я не можу сказати у відсотковому співвідношенні, але, думаю, наша команда відповідально ставитиметься до кожного руху на майданчику. Ми, футболісти, повинні думати тільки про перемогу за будь-яких умов. Звичайно, "Єнакієвець" - сильна команда, але й "Ураган" - непоступливий, і ми також хочемо вийти до фіналу. Якщо кожен підійде до гри у хорошому настрої та віддаватиметься на повну, то ми маємо всі шанси здобути перемогу в серії.


- Чи вистачить фізичних та моральних сил гравцям для того, щоб на рівні провести усі матчі і здобути три перемоги?
- Це - півфінал. Ми змучилися і фізично, і психологічно не менше, але в таких матчах головне - бажання. І якщо в деяких моментах бракує "фізики", то звідкись зсередини повинні знаходитися ті 10 відсотків, яких часто не вистачає і які дуже потрібні. Кожен спортсмен повинен віддати на 10 відсотків більше від того, що він може зробити. І через своє бажання, через "не можу" показати результат. Я завжди граю на повну силу і так гратиму в домашніх матчах. Знаю, що кожен гравець в нашій команді також налаштований на перемогу. Переконаний, що нас чекатиме яскраве продовження цієї принципової серії.

- Доречі, а хто запропонував не голитися? І в чому полягає ця прикмета?
- Зараз не пригадаю, хто запропонував, але точно пам'ятаю, що це було в автобусі після другого матчу у Львові проти ТВД. Ми домовилися між собою, що не будемо голитися до кінця чемпіонату. Мені ця борода, звичайно, заважає, бо раніше я такої бороди не носив, але домовленість є домовленість.

Олег ЛАНЯК, Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 557 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz