Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 2 » «Біличанка» виходить у лідери чемпіонату України
14:14
«Біличанка» виходить у лідери чемпіонату України
Центральний поєдинок першого кола завершився впевненою виїздною перемогою «Біличанки-НПУ» над «ІМС-Уніспорт».

Локомотивом, який не можливо було спинити в цей день стали гравці «Біличанки». Центральну битву першого кола очікували, як по справжньому цікаве протистояння 20-го чемпіонату України. На жаль, такий ажіотаж розвіявся вже після двох стартових хвилин. Гравці «ІМС-Уніспорт» виглядали помітно  розгубленими і увесь перший тайм пройшов під диктовку коцюбинчанок.
Напруга біля воріт киянок зростала з кожною хвилиною. Перший вибух відбувся на дев’ятій хвилині, завдяки індивідуальним діям Анни Шульги рахунок був відкритий – 0:1. Треба відмітити, що два наступних взяття воріт стали голами-близнюками. Спочатку Анна Шульга повторила свій подвиг на 15 хвилині – 0:2, а згодом націлений удар з правого флангу від Анни Прокопенко втретє засмутив кіпера «ІМС» Вікторію Сагайдачну – 0:3.  
Без жодної думки про відпочинок «Біличанка НПУ» на куражі продовжувала нав’язувати свою гру.
Прикро, що у господарів моментів майже не було. Запам’ятався прорив Сергієнко і декілька дальніх пострілів киянок… А ось біличанки до перерви створили ще два чудових голи. Чітка трьохходівка Малишко-Мартинюк-Шульга завершилася черговим взяттям останньої – 0:4.
Точку в першому таймі поставила Катерина Шеремет технічно розібравшись з усією обороною господарів і підбила підсумок тайму відомою піснею – 0:5.
За таким перебігом подій друга половина стала формальністю. Тренер «Біличанки» почав експериментувати зі складом і ми все частіш могли спостерігати за грою молодих гравців (Марченко, Сидоренко А, Васковець, Мартинюк). «ІМС» також  заграв трохи по-іншому і у команди почали з’являтися моменти, та все ж першими забили знову гості. Розіграш кутового, постріл Малишко, рикошет і м’яч у воротах. Такий рахунок трохи заспокоїв гру та все ж не без моментів – забивати могли вже киянки, та м’яч підступно не йшов у ворота чи надійно грали кіпери НПУ. Але  на гол престижу підопічні Бича награли і реалізували його на 53 хвилині, коли рахунок вже був 0:7 (вихід на рандеву з Сагайдачною чітко реалізувала Прокопенко) – відзначилась Пушенко Марина. Через декілька хвилин могли столичні футзалістки і поразити ворота ще раз, та після удару Дичко Яни на допомогу прийшла стійка воріт.
Завершальна десятихвилинка пройшла під диктовку «драгоманівців». На 60 хвилині покер у матчі оформила Шульга Анна, а на 63 – свій дебютний гол у чемпіонаті забила юна Марченко Ірина, тим самим встановивши крапку в поєдинку – 1:9!

ІМС-Уніспорт Київ Беличанка Коцюбинское
ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:9 (0:5)
Жіночий футзал. 7-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
29 жовтня. Київ. СК "НУХТ". 50 глядачів

Голи:
Пушенко 53 - Шульга 9,15,25,60, Прокопенко 20,50, Шеремет 33, Малишко 43, Марченко 63

ІМС-Уніспорт: Сагайдачна, Романюк - Кліпаченко (к), Пушенко, Чередніченко, Холод, Дичко, Заплава, Кирильчук, Випасняк, Сергієнко, Давиденко
Тренер – Бич Геннадій.
Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська, Скрипленко - Павленко, Поліщук, Ігнатенко, Шеремет, Малишко (к), Шульга, Прокопенко, Марченко, Васковець, Мартинюк, Сидоренко А.
Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - Р.Хоботов, Є.Лебідь (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: С.Гроховецький (Київ)
Фоли: 8(4) - 8(3)
Попередження:
  немає - Шеремет 35, Мартинюк 68
Вилучення:
немає

ИСТОЧНИК: http://belichanka.com/news/bilichanka_vikhodit_u_lideri_chempionatu_ukrajini/2013-11-30-1757
Просмотров: 452 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz