Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 10 » «Баку Юнайтед» не зіграє проти «Енергії» на турнірі у Латвії
16:15
«Баку Юнайтед» не зіграє проти «Енергії» на турнірі у Латвії
9 вересня володар Кубка України з футзалу львівська «Енергія» виїхала до столиці Латвії, де протягом трьох днів візьме участь у міжнародному турнірі NIKARS OPEN CUP.

Планується, що, подолавши близько тисячі кілометрів, команда Олександра Косенка у вівторок прибуде до Риги і ввечері проведе випробування залу.

Раніше планувалося, що крім «енергетиків» у Ризі зіграють місцевий «Нікарс», володар Кубка УЄФА «Кайрат» (Алмати), і чемпіон Англії «Баку Юнайтед». Але в останній момент d англійців змінилися плани, до Латвії вони не приїдуть, і хто замінить «Баку Юнайтед», за словами президента «Енергії» Олександра Стефанківа, на даний момент не відомо.

Львівська «Енергія» виїхала до Риги практично в повному складі - лише Олександр Бондар поїхав до складу збірної України на збір, який 10 вересня розпочинається у Харкові, напередодні першого матчу раунду плей-офф проти збірної Угорщини.

Календар матчів "Енергії":

11 вересня
«Нікарс» - «Енергія»

12 вересня
«Енергія» - «Кайрат»

13 вересня
«Енергія» -?

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/960-baku-junajted-ne-zigrae-proty-energiji-na-turniri-u-latviji.html

Просмотров: 449 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz