Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 29 » "АСА БЕН-ГУРІОН" (Ізраїль) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 4:6 (1:6)
15:17
"АСА БЕН-ГУРІОН" (Ізраїль) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 4:6 (1:6)
Завдання мінімум - вихід до елітного раунду Кубку УЄФА - "Ураган" виконав достроково, здобувши другу поспіль перемогу в сербському Крагуєваці. Як і в матчі з "Омонією", івано-франківці відсвяткували успіх над ізраїльським "АСА Бен-Гуріоном" з тим самим рахунком 6:4 і разом з місцевим "Економацем" вийшли до наступного етапу від шостої відбіркової групи.

В очному протистоянні чемпіонів України та Сербії, що відбудеться у п'ятницю ввечері, визначиться переможець цього квартету, причому господарів міні-турніру влаштує і нічия.

Розпочав "Ураган" досить активно і дуже швидко добився комфортної переваги, навіть особливо не напружуючись. Вже на другій хвилині Мукадо відкотив м'яч під удар Карліньосу, який влучив у "дев'ятку". Невдовзі Цвєлих з лівого флангу елегантно перекинув голкіпера, а за півтори хвилини він став асистентом для Шотурми. Так само, як і за лічені секунди Ділву - для Біро Жаде, і на табло засвітилися цифри 0:4.

В середині першого тайму команді з Ізраїлю таки вдалось розмочити рахунок після помилки франківців у захисті. Однак впродовж двох хвилин Цвєлих оформив хет-трик і довів перевагу "Урагану" до п'яти м'ячів. У першому випадку Валентин чітко реалізував десятиметровий, а потім на "п'ятачку" познущався із захисника та голкіпера - 1:6.

У другому таймі замість Колтка місце у воротах "Урагану" зайняв Щербина, який зумів проявити себе гідно. Однак і він був безсилий, коли ізраїльці втекли у швидку контратаку і зуміли вдруге вразити ворота українців.

В свою чергу, івано-франківці мали з десяток моментів, щоб збільшити свою перевагу. П'ять разів на допомогу голкіперу "АСА Бен-Гуріону" приходили стійки воріт. До того ж, підопічні Сергія Гупаленка явно збавили оберти, намагаючись не розкривати особливих секретів перед сербами.

За п'ять хвилин до фінальної сирени "Ураган" перейшов на гру з п'ятим польовим, але щастя знову було на боці ізраїльців, які наприкінці зустрічі зуміли вразити порожні ворота суперника - 4:6. У четвер усі команди отримали день відпочинку, а у п'ятницю, 30 вересня, у шостій групі відбудуться два завершальні поєдинки: "Омонія" - "АСА Бен-Гуріон" (19:00) та "Ураган" - "Економац" (21:30).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган" з Сербії.

28 вересня. 21:30. Сербія, Крагуєвац. Спорткомплекс "Єзеро". 100 глядачів.
Арбітри: Фернандо Сільва (Португалія), Креста (Чехія). Інспектор: Тівольд (Словенія). Делегат: Дурлен (Хорватія).
Ураган: Колток (Щербина, 21) - Карліньос, Мукадо, Біро Жаде, Ділву - Валєнко, Сержао, Шотурма, Цвєлих - Кіндратів-к, Кордоба.
Бен-Гуріон: Абу-Захір - Шарвіт, Каліф-к, Цісман, Шрікі - Танмі, Хазут, Коен, Тебул - Елькарат, Ланьядо.
Голи: Хазут (12), Тебул (23), Шавріт (37), Каліф (40) - Карліньос (2), Цвєлих (6, 15, 17), Шотурма (8), Біро Жаде (9).
Попередження: Шавріт (30) - Сержао (7).
Просмотров: 645 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz