Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 15 » "АППЕРКОТ" (Ковель) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:1 (2:1)
00:05
"АППЕРКОТ" (Ковель) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:1 (2:1)
У четвер, 14 березня, івано-франківський "Ураган-2" у виїзному матчі мінімально поступився ковельському "Апперкоту". Даний матч тяжко охарактеризувати з точки зору логіки, адже попередня зустріч команд завершилась з рахунком 11:9 в силу нестандарних розмірів майданчика. Й цього разу очікувалась цікава та результативна гра, але ситуація склалась дещо інакше.

Перший тайм розпочався успішніше для господарів майданчику, які першими зуміли вразити ворота суперника. Вже з початку матчу "ураганівцям" довелося відігруватись. Однак, франківці не знітились й далі вели свою дисципліновану гру. За декілька хвилин в одній з атак новачок "драконів" Богданов Дмитро зумів забити господарям, тим самим зрівнявши рахунок в даній зустрічі.

Після чого, розпочалась справжня чоловіча боротьба. В якій Роману Ярому вдалося вдруге забити гол ковельцям, однак арбітр матчу його не зарахував. Хоча після гри, головному тренеру "Урагану-2" Івану Скіцку і вдалося довести, що гол все ж був, та на перебіг матчу це вже не вплинуло. Проте вплинуло дещо інше…

За 2 хвилини до кінця першого тайму один з арбітрів у надзвичайно спірному моменті дав шостий фол для команди "Ураган-2" та призначив 10-метровий удар, чим і скоросталися господарі майданчика. В другому таймі було багато боротьби, однак на табло це ніяк не відображалось. Не дивлячись, на велику кількість моментів біля обох воріт, матч так і завершився з рахунком 2:1.

Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Чесно кажучи, я вкрай здивований. Сьогодні наша команда грала дуже здорово, ми не заслуговули на поразку в даній грі. Звичайно, відсутність Рудавця та Миколюка далася взнаки, але наша команда показала дисципліну і техніку. На мою думку, долю сьогоднішньої зустрічі визначили арбітри. Я звичайно, не в праві оцінювати їх роботу, але саме арбітри повпливали на результат матчу. Мені дуже прикро таке спостерігати.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 536 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz