Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 23 » Анонс матчів 4-го туру БИТВА ЗА ПЕРШІ ОЧКИ
17:13
Анонс матчів 4-го туру БИТВА ЗА ПЕРШІ ОЧКИ
Четвертий тур стартував ще у середу, 21 вересня, матчем у Донецьку, де чемпіон України "Ураган" переміг "Єнакієвець" - 4:2. А продовжиться тур матчами у Харкові і Луганську 24 вересня.
СТАТИСТИКА НА БОЦІ "МОНОЛІТУ"
Першим матчем дня буде протистояння невдах старту сезону. І луганський ЛТК, і харківський "Моноліт" невдало стартували у сезоні, зазнавши трьох поразок поспіль. Тому обом клубам дуже потрібні очки, щоб якось повернути собі психологічну впевненість. Також спільною рисою команд є молодість гравців. І ЛТК, і "Моноліт" грає переважно молодими виконавцями.
Щодо статистики зустрічей цих команд, то вона однозначно на користь "Моноліта". У вищій лізі команди провели 8 матчів, і лише у одному поєдинку луганчанам вдалось перемогти, у всіх інших вони зазнали поразки. Ця єдина перемога відбулась у сезоні 2009/2010 років саме у Луганську.
ЧИ ОГОВТАВСЯ "ЛОКОМОТИВ"?
Другим поєдинком дня стане матч між харківським "Локомотивом" і рівненським "Кардиналом". Звісно фаворитом поєдинку є бронзові призери минулорічної першості - харків'яни, але не так все просто. "Кардинал" зараз на піднесенні, адже в минулому турі вдалось здобути першу перемогу у чемпіонаті, та ще й яку впевнену 4:0, а от харківський клуб має протилежний настрій. Болюча поразка від чемпіона не могла пройти безслідно. Тому головне питання, чи зумів оговтатись клуб із Харкова після програшу в Івано-Франківську.

Якщо заглибитись в історію, то можна відзначити те, що "Кардинал" досить непогано грає із харківським клубом саме у їхньому Палаці спорту. Із чотирьох поєдинків, проведених у Харкові у рамках вищої ліги львівський, а згодом рівненський клуб, у двох здобув перемоги, тоді як удома забирати очки у "Локомотива" не вдавалось. Минулого року "Локомотив" у Рівному переміг 7:1, але вдома зазнав поразки 0:2.

Володимир КРУПЧУК. Екстра-ліга
Просмотров: 433 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz