Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 11 » ан Стасюк: «Хто менше помиляється, той і перемагає»
00:42
ан Стасюк: «Хто менше помиляється, той і перемагає»

Післяматчеве інтерв’ю головного тренера подолян після гри «Спортлідер+» – «Локомотив»

- Іване Івановичу, які ваші враження після гри «Спортлідер+» – «Локомотив»?

- На табло – 0:3, програли ми. До гри дуже ретельно готувалися, були розібрані усі стандарти «Локомотива». В принципі – це дало результат, адже нам не забили жодного м’яча зі стандартів. Забили нам з того, що ми три рази помилились, «обрізались». Як я раніше казав, що той хто менше помиляється, той і перемагає. Сьогодні самі собі забили три голи. А тепер короткий коментар по сьогоднішній грі. Ту гру, яку ми хотіли, змогли нав’язати «Локомотиву». Діяли низько, чекали, хотіли побудувати гру другим номером. Але не вийшло змушувати гравців «залізничників» звільняти власні зони, а три таких обрізки, яких допустились, гравці рівня Екстра-ліги не мають права робити.

- Сьогодні десь четверо чи п’ятеро гравців основного складу були відсутні, як я розумію через травми. З чим це пов’язано?

- Ну, звичайно, підходячи до сьогоднішньої гри, зазнали кадрових втрат. Максим Коробка ушкодив пахові кільця, у Цоя забій стегна, Кіндяков хворіє грипом. Чеботарьов отримав на тренуванні травму коліна.

- Як ви коментуєте ситуацію з Шевцовим, який забув у роздягальні футболку, і саме тому Ви вимушено…

- …ну ця людина безумовно буде оштрафована. Як так підходити до офіційної гри? Це те саме, що піти на війну і забути спис.

- А як вам гра Богдана Тимощука?

- Богдан Тимощук – молодець. Він працює, але можливо йому трішки не вистачає досвіду. В першому та другому голі він можливо не очікував моменту удару, і опоненти його «підловили» на «прямих» ногах.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/3598.html
Просмотров: 554 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz