Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июнь » 3 » Абсолютний тріумф "зелено-білих". "Енергія" оформила золотий дубль
22:40
Абсолютний тріумф "зелено-білих". "Енергія" оформила золотий дубль
Львівська «Енергія» підтвердила власний статус найсильнішої команди країни. У фіналі національного Кубка «зелено-білі» перемогли харківський «Локомотив».

Вирішальний матч за Кубок України був надзвичайно емоційним. І не завжди учасникам цієї гри вдавалося приборкати власні емоції. Особливо палкі пристрасті розгорілися наприкінці протистояння, коли «залізничники» втратили надію на перемогу. Антигероєм матчу став Максим Воронін. Він і без того по ходу гри коректністю не відзначався, а за секунду до фінальної сирени спровокував масову потасовку на паркеті. Що ж, не усі вміють програвати…   

Напередодні, нагадаємо, «Локомотив» здобув легку перемогу над командою «Титан-Зоря», а «Енергія» провела виснажливе у фізичному та психологічному плані протистояння із «Ураганом». Зрештою, і часу на відновлення сил в «зелено-білих» було на 3 години менше (в цьому випадку кожна година відпочинку має велике значення). Тим не менш, навіть у цьому стані львів’яни зуміли обіграти свого принципового суперника.

Команди почали гру доволі обережно, максимально виважено діючи в захисті. Це, безперечно, позначилося на кількості гольових моментів. На 7-й хвилині Денис Овсянніков достатньо емоційно відреагував на грубу гру Максима Вороніна. Обоє в результаті отримали жовті картки. А перший по-справжньому гольовий епізод у грі створити «зелено-білі». На 10-й хвилині ніким не прикритий Дмитро Бондар отримав м’яч в центрі штрафного майданчику харків’ян, але «енергетик» пробив значно вище воріт.  
Рахунок у матчі був відкритий на 13-й хвилині. «Енергія» отримала право десь на відстані 15-ти метрів до воріт «залізничників» пробити штрафний. Відразу ж на паркеті з’явився Валерій Легчанов. Він не став завдати прямого удару, а віддав м’яч Максиму Павленку. Удар останнього голкіпер «Локо» відбив, після чого м’яч потрапив до Овсяннікова і Денис не схибив – 1:0.       

Євген Ривкін відразу ж замінив воротаря – замість Дмитра Литвиненка у рамці воріт «залізничників» з’явився Євген Іваняк. Харків’яни заграли агресивніше, львів’янам довелося вирішувати питання виходу із пресингу. Адже суперник йшов у відбір відразу біля воріт Владислава Лисенка. «Енергетики» зі своїм завданням впоралися. Удари гравців «Локомотива» приймали на себе або польові гравці «Енергії», або відбивав Лисенко. А за 2 хвилини до кінця матчу Степан Струк не реалізував вихід віч-на-віч із Євгеном Іваняком. Він пробив прямо в голкіпера.                

Тож, на перерву команди пішли за мінімальної переваги галичан. Після 15-хвилинного відпочинку малюнок гри суттєвих змін не зазнав – «Енергія» грамотно оборонялася, «залізничники» продовжували пристрілюватися. Поки харків’яни шукали шпарину в обороні суперника, львів’яни подвоїли власну перевагу. На 24-й хвилині внаслідок помилки гравців «Локо», м’яч відскочив до Сергія Чепорнюка, «енергетик» прийняв рішення пробити, після чого м’яч, завдяки рикошету, залетів у сітку воріт Іваняка – 2:0.
Через дві хвилини Дмитро Клочко вийшов п’ятим польовим гравцем. Гра у більшості харків’янам не вдалася. Чогось особливого гострого вони так і не створили. А на 30-й хвилині Чепорнюк готувався завдати удар по порожнім воротам, але його зніс з ніг Клочко. «Залізничник» побачив перед собою червону картку за фол останньої надії, а «енергетики» упродовж 2 хвилин грали у більшості. Адже у цей час у харків’ян було лише троє польових гравців. Реалізувати чисельну перевагу підопічні Станіслава Гончаренка не змогли, зате вони виграли час – гра потроху добігала до кінця. В одному із епізодів Воронін відверто грубо вдарив по нозі Бондаря. Дмитро підвівся на ноги тільки після того, як отримав медичну допомогу. Суддя цього разу пробачив Вороніна і не показав другу жовту картку, навіть фол не зафіксував.

Третій гол «Енергії» міг забити Макаєв, але він не скористався хорошим пасом Павленка. Після удару Овсяннікова м’яч пролетів поруч зі стійкою. За 1,4 секунди до завершення матчу Олександр Кондратюк таки забив. Але радості від взяття воріт суперника у «залізничників» не було. Адже усі розуміли, що забити вдруге вони уже не встигнуть.

Поки Станіслав Гончаренко та усі ті, хто сидів на лаві запасних, витанцьовували, Воронін знову зіграв грубо. Реакція Лисенка була емоційною. Після масової потасовки обоє за секунду до кінця гри отримали червоні картки. Так, на якусь мить у рамці воріт «Енергії» з’явився Володимир Кардаш. Через секунду пролунала фінальна сирена, яка зафіксувала абсолютний тріумф «Енергії». Команда Станіслава Гончаренка тепер має схованку для золотих медалей чемпіонату. Для цієї справи добре підходить національний Кубок. Вітаємо команду із перемогою!!!        

Кубок України. Фінал
«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 2:1 (1:0)
Голи: Денис Овсянніков (13), Сергій Чепорнюк (24) - Олександр Кондратюк (40)
«Енергія»: Владислав Лисенко- Володимир Кардаш (40) - Степан Струк, Сергій Коваль, Максим Павленко, Денис Овсянніков, Валерій Легчанов (13) - Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Ільдар Макаєв, Сергій Чепорнюк, Сергій Тригубець (7)
«Локомотив»: Дмитро Литвиненко - Євген Іваняк (13) - Дмитро Федорченко, Максим Воронін, Віталій Кисельов, Микола Білоцерковець - Олександр Кондратюк, Дмитро Камеко, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін - Сергій Журба, Олександр Сорокін
Попередження: Денис Овсянніков (7) - Максим Воронін (7), Євген Іваняк (34).
Вилучення: Владислав Лисенко (40 – не спортивна поведінка) - Дмитро Клочко (30 - фол останньої надії), Максим Воронін (40 – не спортивна поведінка)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/494-energija-oformyla-zolotyj-dubl.html

Просмотров: 840 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz