Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 17 » А перемога була так близько…
01:24
А перемога була так близько…

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:1)

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Олег Коваленко (Донецьк)

Голи: Ярослав Заворотний (22), Андрій Ткачук (22) – Мар’ян Маринюк (2), Сергій Піддубний (26), Олександр Бондар (32), Андрій Чернієнко (36)

«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 2. Атаманюк Віталій, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 7. Калуков Дмитро, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Іван Стасюк

«Кардинал-Рівне»: 1. Дєнюжкін Віталій, 27. Гурко Іван, 7. Маринюк Мар’ян, 8. Танський Віталій, 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 13. Ситник Дмитро, 14. Паршиков Андрій (кап.), 17. Басич Олександр, 19. Фаренюк Артем, 20. Бондар Олександр, 22. Вершинін Олександр, 25. Чернієнко Андрій

Головний тренер: Сергій Піддубний

Попередження: Володимир Сондак (23) – Сергій Піддубний (37)

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» провів черговий матч в рамках Екстра-ліги. Підопічні Івана Стасюка у рідних стінах «схрестили шаблі» із своїм принциповим опонентом – «Кардиналом-Рівне» із Рівне.

З перших секунд матчу гості пішли у наступ. Підопічні граючого тренера Сергія Піддубного притисли «лідерів» на їх половині поля, і підключаючи Дєнюжкіна в ролі п’ятого польового гравця просто затерзали господарів майданчика. Це дало свій результат на 2-ій хвилині. Вершинін з гострого кута відпасував на Маринюка, і сьомий номер «кардиналівців» з шести метрів невідпорно пробив у верхній кут воріт Кіндякова – 0:1. Хмельничани швидко оговтались після такого «холодного душу», і заведені палкою підтримкою власних вболівальників швидко перехопили ініціативу, один за одним створюючи небезпечні моменти біля воріт команди із Рівного. Сондак вибачив рівнян, з двох метрів не замкнувши чудовий простріл від Калукова. Небезпечно з гострого кута бив у ліву «шістку», однак Гурко в ефектному стрибку врятував команду. Міг забивати Калуков, проте удар Дмитра з розвороту прийняла на себе хрестовина воріт «кардиналівців». Виручив страж воріт рівнян свою команду після підступних ударів у виконанні Цоя та Калукова. Через декілька хвилин «сімка» хмельничан блискуче відпасував на Сондака. Володимир на замасі поклав на паркет голкіпер, але не влучив з гострого кута у порожні ворота. Продовжував демонструвати воротарську майстерність Гурко, який зреагував на потужний удар від невтомного Калукова, а потім парирував добивання від Сондака. Виважену передачу від Фетька ударом вдотик у нижній кут замикав Максим Коробка, проте страж воріт рівнян знову врятував свою команду від неприємностей. Гості огризнулись в контраатаці. Чернієнко відпасував на Бондаря, і «двадцятка» гостей пробивав в ліву «шістку», однак блискуче в цьому епізоді зіграв Кіндяков, врятувавши «лідерів» від неприємностей. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги гостей.

Другий тайм видався ще більш напруженим. Протягом однієї хвилини «лідери» забили двічі, і перевернули все з ніг на голову у цій зустрічі. Хмельничани зрівняли після чудо-голу від Ярослава Заворотного. Капітан господарів зльоту замкнув передачу від кутового прапорця, і пробив точнісінько у праву «дев’ятку» без шансів для голкіпера – 1:1. В наступній атаці підопічні Івана Стасюка повели у рахунку. Андрій Ткачук переправив сферу у сітку воріт після удару Дмитра Калукова, тим самим дезорієнтувавши Гурка – 2:1. Відразу статус-кво міг зрівняти Танський, проте рятівником «Спортлідера+» став Калуков, який мужньо кинувся в підкаті, і врятував хмельничан від пропущеного голу. Але все-таки підопічні граючого тренера Сергія Піддубного змогли зрівняти рахунок на 26-ій хвилині. Чернієнко відпасував на дальню стійку, і Піддубний вдотик пробив у правий верхній кут рикошетом від перекладини – 2:2. Після цього команди обмінялись небезпечними моментами. Блискучу передачу від Заворотного ударом в падінні замикав Андрій Ткачук, проте Дєнюжкін в неймовірному стрибку виручив «Кардинал-Рівне», витягнувши фактично «мертвий м’яч». Небезпечно з гострого кута бив у нижній кут Піддубний, однак вище всяких похвал зіграв Кіндяков, врятувавши свою команду. Гості почали пресингу вати суперника, намагаючись вирвати перемогу. Блискуче з гострого кута бив Дєнюжкін, але рятівником «лідерів» став Цой, який виніс сферу з порожніх воріт після удару голкіпера «кардиналівців». А на 32-ій хвилині гості з Рівного повели у рахунку. Чернієнко з гострого кута відпасував у центр карного майданчика на Бондаря, і «двадцятка» рівнян вдотик поцілив у шпарину поміж ніг Кіндякова – 2:3. Хмельничани кинулись ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і в підсумку поплатились за це. Чернієнко з власної половини поля вразив порожні ворота і встановив підсумковий рахунок в матчі – 2:4.

У підсумку – поразка хмельничан з рахунком 2:4. Підопічні Івана Стасюка продемонстрували видовищний футзал, порадувавши своїх глядачів вишуканою грою. «Кардиналівці» ж здобули важливі три пункти, і продовжують боротьбу за потрапляння у чільну четвірку, яка продовжить виступи у стадії плей-офф.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4635.html

Просмотров: 571 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz