Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 23 » 2:0 – це ще не перемога…
14:31
2:0 – це ще не перемога…
Львівська «Енергія» та рівненський «Кардинал» у поєдинку 13-ого туру чемпіонату України з футзалу подарували вболівальникам справжній трилер. У день «енергетика» львів’яни не змогли перемогти рівненську команду. Виграючи по ходу матчу з рахунком 2:0, «енергетики» у другому таймі пропустили чотири м’ячі і могли залишитися навіть без нічиєї.

Фаворит був лише у першому таймі
Зважаючи на останні виступи «Енергії» та «Кардинала» у національному чемпіонаті та Кубку України, чимало фахівців схилялися до думки, що «Енергія» - фаворит у даному протистоянні і перемогу здобуде без проблем. Утім, як виявилося згодом, ці слова підтвердив лише перший тайм матчу. У другій половині матчу усе перевернулося з ніг на голову, і рівненська команда, піймавши кураж, могла перемогти свого титулованішого суперника.
У першому таймі «Енергія» діяла небезпечніше на завершальній стадії атаки і рахунок 2:0 виглядав цілком логічним. Перший гол за «Енергію» провів кращий бомбардир команди Євген Рогачов після того, як Михайло Волянюк не забив вихід сам на сам. Неписане футбольне правило «не забиваєш ти – забивають тобі» вболівальники на трибунах згадали миттєво. Другий гол «Енергії» - класна комбінація першої четвірки, яку завершив гравець збірної України Михайло Романов.

Кураж «Кардинала»
Утім, у другому таймі усе перевернулося з ніг на голову. У перші десять хвилин матчу «кардиналівці» піймали кураж і чотири (!) рази вражали ворота «Енергії». Почин Чеботарьова підтримали Піддубний та Когут. Завершив результативний запал гостей Сондак. Воротар «Енергії» Володимир Кардаш, хоч і діяв впевнено у першій половині матчу, однак у другому таймі допустив кілька невимушених помилок. Після третього пропущеного м’яча Кардаша замінив Андрій Пітуля. Останньому «сухим» завершити поєдинок також не вдалося. М’яч за комірець Пітулі закинув Сондак.
Пропустивши чотири м’ячі львів’яни не виглядали розгубленими і з усіх сил пішли вперед. Забитий гол Рогачова з пенальті викликав чимало апеляцій збоку гравців «Кардинала», адже перший удар з «точки» Віталій Денюжкін відбив. Утім, переглянувши епізод на повторі, чітко видно, що Денюжкін вискочив за дозволену лінію ще до удару.

Усе завершилося мирно
З другої спроби Рогачов таки оформив дубль у матчі і глядачі на трибунах протирали руки, адже усе найцікавіше тільки починалося. Після цього гра набула так званого присмаку дербі. Гравцям обох команд було що доводити один одному. Градус і напруга матчу також досягли свого високого рівня. Поступатися ніхто не хотів…
За час, що залишився зіграти, Тригубець влучним ударом зрівняв рахунок у матчі. В інших епізодах «Енергії», як і «Кардиналу» забити не щастило. А наприкінці поєдинку, "Енергія", аби вирвати перемогу", навіть атакувала з пятим польовим гравцем, однак львівянам це дивідендів не принесло. Відтак, фінальна сирена зафіксувала бойову нічию 4:4, яка принесла велике задоволення лише глядачам поєдинку…

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1760
Просмотров: 609 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz