Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 25 » „Енергія” – „Хуртап”: Післяматчеві коментарі
11:27
„Енергія” – „Хуртап”: Післяматчеві коментарі

Після товариської гри „Енергія” – „Хуртап”, у якій польський клуб святкував перемогу з рахунком 4:0, враженнями від матчу поділилися представники обох команд.

Віктор Напіора, президент „Хуртапа”
Не думав, що сьогодні буде такий результат. Знав, що виграти буде важко, але надія на перемогу у мене була. Цим складом ми будемо боротися у Кубку УЄФА, тому наше теперішнє завдання його награвати. Щодо самого поєдинку, то у першому таймі часто нас виручав воротар. Не даремно кажуть, що у футзалі страж воріт – це півкоманди. Загалом, вважаю, що у матчі проти „Енергії” у нас було більше бажання перемогти. Це і зіграло вирішальну роль у нашій перемозі.

Порівняйте склад своєї команди і львівської „Енергії”...
Робити це не буду, адже добре не знаю тих футзалістів, які виступають за львівський клуб. Утім, скажу, що гра деяких гравців мені сподобалася. Не відмовився б їх бачити у складі своєї команди (сміється...).

Сергій Вацяк, гравець „Хуртапа”
Наша перемога була заслуженою. У перемогу нашої команди, звичайно, я вірив. Утім, якби хтось сказав перед грою, що буде такий результат, я б у це не повірив точно. Загалом, після чемпіонського сезону у „Хуртапа” змінилися деякі гравці у четвірках, тому про нашу зіграність говорити не варто. Думаю, награватимемо наші четвірки у наступних матчах.

Микола Сич, головний тренер „Енергії”
Команда ще не зіграна. Зараз ми пробуємо різні варіанти награвання четвірок. Як показала гра проти „Хуртапа”, роботи над цим у нас – непочатий край.
energia.lviv.ua

Просмотров: 732 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz