Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июль » 16 » вген Рогачов: «Енергія» може боротися за чемпіонство»
00:32
вген Рогачов: «Енергія» може боротися за чемпіонство»
Львівська «Енергія» в черговий раз у цьому міжсезонні гучно заявила про себе на футзальному ринку України. Тили «енергетиків» зміцнив гравець збірної України, колишній лідер львівського «ТВД» Євген Рогачов. Повернувшись із турніру у Бразилії, де наша збірна посіла шосте місце, Євген підписав із «Енергією» дворічний контракт. Уже будучи новачком «зелено-білих», Євген охоче поспілкувався із прес-службою клубу.

«Підписувати з «Енергією» контракт чи ні - думав недовго, - каже Євген Рогачов. - До мене надійшла конкретна пропозиція, з керівництвом клубу вияснив усі деталі мого контракту і мене усе влаштувало. «Енергія» - команда, яка проявила найбільшу ініціативу у моїй покупці. Думаю, саме це зіграло вирішальну роль у тому, що я підписав контракт».

- Були чутки, що ви уже гравець донецького «Шахтаря»…
- Наскільки мені відомо, моя трансферна ціна виявилася зависокою для донецького клубу.

- Якщо не секрет, де б ви більше хотіли грати: у «Шахтарі» чи в «Енергії»?
- Це дві великі команди, які ставлять перед собою високі завдання. Не можу дати конкретної відповіді. На даний момент я - гравець «Енергії», і буду робити усе можливе, аби ця команда добилася бажаного результату.

- Окрім пропозицій зі Львова та Донецька, були ще якісь інші щодо майбутнього працевлаштування?
- Так, у мене було ще кілька пропозицій, однак про них говорити зараз уже немає жодного сенсу. Вони були з України, з-за кордону не було жодних.

- Під яким номером хотіли б виступати в «Енергії»?
- Для мене це не принципово. Утім, скажу якщо номер 8 був би вільним, я б залишив його для себе. Під цим номером виступав у «ТВД». Попри це, з ним немає жодних асоціацій. Але якщо буде така можливість, виступатиму із вісімкою на спині.

- За що, на вашу думку, «Енергія» буде боротися у наступному сезоні?
- Керівництво клубу ставить максимальні завданні, і ми будемо робити все, аби боротися за найвищі місця. Конкуренція буде дуже жорстка, адже є ще кілька команд, які добре укомплектовані. Ці клуби також ставлять перед собою максимальні завдання. Впевнений: боротьба розгортатиметься не на жарт. Утім, від цього буде дуже цікавий чемпіонат.

- З таким складом, який є зараз у «Енергії», реально стати чемпіоном?
- Думаю, що так. «Енергії» реально боротися за чемпіонство.

- Не дивлячись на чемпіонат України, у вас не виникало думок спробувати свої сили у сильнішому чемпіонаті, скажімо, російському?
- Спочатку хотів би виграти золоті медалі в українському чемпіонаті. А якщо б поступила якась пропозиція з Росії, я б її розглянув.

P.S. У минулому сезоні «теведист» Євген Рогачов посів друге місце у суперечці бомбардирів, забивши 23 голи у Чемпіонаті України. Також він двічі відзначився на Чемпіонаті світу у Бразилії, а у відбірних матчах збірної України до першості Європи забив 3 голи. Однак , незважаючи на такий високий показник, керівництво «ТВД» виставило Рогачова на трансфер. Відтепер бомбардир захищатиме кольори «Енергії».

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=958
Просмотров: 790 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz