Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 25 » Гончаренко: Якщо хтось прийде у “свинячому стані”, робитимемо висновки
00:50
Гончаренко: Якщо хтось прийде у “свинячому стані”, робитимемо висновки
Cтаніслав Гончаренко про вихід підопічних із відпустки.

- Станіславе Олександровичу, домашнє завдання на час відпустки гравцям давали?
- Так, підопічні отримали завдання, тому очікую, що 29 червня всі вони прибудуть у нормальному, “робочому” стані. Мені багато часу не потрібно для того, щоб з’ясувати хто і як виконував мої настанови. Медогляд і мій педагогічний контроль усе виявить. Якщо хтось прийде в “свинячому стані”, робитимемо висновки. Але сподіваюся, що в “Таймі” таких людей не має. Але якщо такі будуть, то відразу ж отримають додаткове навантаження і штрафи. Це дуже серйозно. Починати ж підготовку потрібно не з важкого входження в тренувальний процес, а відразу приступити до ефективної роботи.

- А як виглядає домашнє завдання від Станіслава Гончаренка? 
- Йдеться про фізичну підготовку. Якщо в межах розумного нею займатися, навіть без надмірних фізичних зусиль, цього достатньо, щоб підтримувати свою форму.

- Пане Станіславе, за футзалом засумували?
- Відпочити від професії як слід не встиг. Нині веду щоденні напруженні перемовини. Щиро кажучи, менше втомлююся, коли працюю. А в період міжсезоння мені дуже важко. Втомлює перехідний період, відсутність звичного ритму. В перерві між чемпіонатами потрібно поновити команду. А цей процес забирає багато сил. Той, у кого хочеш “купити” гравця, висловлює безпідставно високу ціну. Або сам футболіст, маючи статус вільного агента, вимагає ціну, яка не відповідає його рівню майстерності.

- Зрозуміло, що поки підписів у контрактах немає, прізвищ потенційних новобранців ви не назвете. Хоча б скажіть, чи будуть на тренувальних зборах у “Таймі” нові обличчя?
- Так, звісно. Збори з нами обов’язково проходитимуть три-чотири нових виконавці. А хто залишиться в команді, з ким вдасться підписати угоду, зараз передчасно говорити. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/245/3/

Просмотров: 752 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz