Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 25 » Плани "Тайму" на міжсезоння
00:46
Плани "Тайму" на міжсезоння
Відпустка футзального “Тайму” завершується. Невдовзі чинні чемпіони розпочнуть підготовку до нового сезону. А сезон для них буде цікавим. Уперше львівська команда візьме участь у розіграші Кубка УЄФА. Про плани “Тайму” на період міжсезоння нам розповів головний тренер команди Станіслав Гончаренко.

"Перший тренувальний збір у нас розпочнеться 29 червня, а завершиться 9 липня. Проведемо його у Львові, - розпочав Станіслав Олександрович. - У межах цього збору гравці пройдуть медогляд. Огляд лікарів необхідний, без цього не можна починати підготовку до сезону. 10 липня передислокуємося в гірське містечко Славське. Там займемося фізичною підготовкою. Бігатимемо кроси, дефіцит кисню в горах сприятиме цій роботі.

Третій збір – від 20 липня до 4 серпня - знову проведемо у Львові. Спробуємо знайти спаринг-партнера – когось із львівських команд чи з івано-франківським “Ураганом”. Благо, що в нашому регіоні великий вибір суперників. Сподіваюся, що в цей час яка-небудь команда перебуватиме у Львові. У межах третього тренувального збору приділимо більше уваги техніко-тактичному мисленню гравців, працюватимемо над фрагментами ігрового мислення. 4 серпня заплановано виїзд на міжнародний турнір у Чехію. Змагання відбудуться 6-9 серпня. Після турніру ще на тиждень залишимося в Чехії, щоб відшліфувати техніко-тактичну підготовку. 17 серпня повернемося додому, матимемо кілька днів для адаптації до умов нашого залу, місцевості. А 23 серпня зіграємо з харківським “Локомотивом” за Суперкубок. Через участь у розіграші Кубка УЄФА в “Тайму” буде зміщений графік ігор національного чемпіонату. 25 чи 30 серпня ми проведемо матч 4-го туру. А 5 вересня розпочнеться чемпіонат України. Ось так виглядає план нашого міжсезоння. Звісно, можливе коригування".

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/243/3/

Просмотров: 794 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz