Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 17 » Андрій Луців: “Повернення в “Енергію” – приємна несподіванка”
01:34
Андрій Луців: “Повернення в “Енергію” – приємна несподіванка”
Львівська футзальна “Енергія” продовжує активно працювати на трансферному ринку. Про останній трансфер “енергетиків” футзальні вболівальники, мабуть, говоритимуть багато. До табору “зелено-білих” повернувся старожил команди Андрій Луців, який у минулому сезоні допомагав польському “Грембаху” втриматися у польській екстра-класі...

- Андрію, вірили в те, що після розформування чемпіонського складу “Енергії” через неповний рік знову одягните “зелено-білу” футболку?
- Ні, в це не вірив і не сподівався. У Польщі мав хороші пропозиції, тому над поверненням в “Енергію” не думав. Можна сказати, що повернення до Львова – приємна несподіванка”. Загалом, радий, що повернувся до своєї команди.

- Як відомо, в “Енергії” ви будете граючим тренером. Раніше доводилося працювати у такому амплуа?
- Рано чи пізно доведеться зав’язати з футболом і задуматись над своїм майбутнім. Загалом, у майбутньому бачу себе в міні-футболі і хочу працювати у цьому напрямку. Хочу ділитися власним досвідом і навчати перспективних футболістів того, чого навчали мене. А у ролі граючого тренера мені довелося виступати у польському “Грембаху”. Там багато підказував партнерам по команді. Офіційно я не був граючим тренером, однак виконував його обов’язки. В “Енергії” попросили, аби допомагав Миколі Сичу, теперішньому наставнику команди. Можна сказати, що у новому сезоні амплуа «граючий тренер» буде офіційно дебютним для мене. Загалом, у майбутньому пов’язую себе з тренерською роботою, хоча розумію, що стати ним непросто.

- Ще є сили грати на рівні вищої ліги чемпіонату України?
- Відчуваю, що ще допоможу команді і зможу грати на тому рівні. Утім, скільки ще виступатиму, не знаю.

- Частину минулого сезону ви грали у Польщі, де рівень чемпіонату поступається українському. Не відчували деградацію у професійному плані?
- Відчував, що бракувало професійного ставлення до тренувань. Без цього, звичайно, ти стаєш грати гірше. Також відчув, що там грають слабше, аніж у нас. Зважаючи на це, ти також стаєш слабше грати.

- Андрію, що все-таки стало головною причиною вашого повернення до Львова?
- Однією з причин було те, що моя сім’я живе у Львові. А з другої сторони “Енергія” – близька мені команда. Я б навіть назвав її командою свого життя.

- І на останок, за що “Енергія”, на вашу думку, боротиметься у наступному сезоні?
- Багато залежить від того, як команда зіграється на тренувальних зборах. Вважаю, по ходу тренувального процесу щось можна буде сказати, а зараз говорити щось конкретне ще зарано.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=931
Просмотров: 912 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz