Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 15 » Поповнення з Росії
19:18
Поповнення з Росії
Львівська “Енергія” підписала контракт з 26-річним Іваном Ільницьким. Колишній гравець пітерського “Динамо” та "ТТГ- ЮГРА" з Югорська, він встиг пограти і у чемпіонаті Казахстану , де двічі став найкращим бомбардиром місцевого чемпіонату.

- Іван уклав з нами однорічний контракт, - розповідає президент “Енергії” Олександр Стефанків клубній прес-службі. - Беручи його до команди орієнтувалися на дві обставини – схвальні відгуки Вадима Дяка та Сергія Задорожного, з якими росіянин перетинався на різних турнірах, а також бажання поповнити кадровий потенціал абсолютно “свіжим” по відношенню до українського чемпіонату гравцем.
Сам новачок зізнався, що у його переїзді до Львова присутні сентиментальні мотиви.
- Дід народився і вчився у вашому місті, це стало додатковим стимулом для мене укласти угоду з “Енергією”, - зізнається Іван.
- Головний чинник?
-Президент “Енергії” розповів, що перед клубом ставляться серйозні завдання – знову стати чемпіоном України. Це мені до вподоби, тому відхилив пропозиції клубів російської суперліги. Вони були, але боротьба за 5-6 місця не для мене. За чемпіонатом України стежив, а коли Вадик (Дяк. - прим. прес-служби) опинився у “Планеті”, то дуже прискіпливо.Про свої сильні сторони Іван делікатно змовчав.
- Сподіваюся, львівські уболівальники у наступному сезоні їх побачать, - каже. - Про недолік скажу – гра в обороні точно не належить до моїх “козирів”.
Формалізувавши стосунки з “Енергією”, російський новачок клубу поки їде на батьківщину, щоб уже через місяць повернутися до Львова і розпочати перший навчально-тренувальний збір з “Енергією”.
- Рік тому одружився, - повідомляє Ільницький. - Тому приїду до Галичини разом з коханою.

Довідка:
Ільницький Іван Олександрович
Народився - 09.01.1983, м. Петрозаводськ ,Росія
1999-2000р.р – “Единство” Санкт-Петербург
2000-2001 р.р. “Динамо” Москва
2001-2004 р. р.- “Тулпар” Казахстан
2004-2008 р. р. – Динамо” Санкт-Петербург
2009 р.- ТТГ-ЮГРА Югорськ

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=930
Просмотров: 837 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz