Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 4 » Солодовник: “Тайм” не став би чемпіоном без підсилень з “Енергії”
00:10
Солодовник: “Тайм” не став би чемпіоном без підсилень з “Енергії”

Цьогорічний чемпіонат України з футзалу приніс розчарування прихильникам донецького “Шахтаря”, які звикли бачити свій клуб на самій вершині турнірної таблиці. У цьому році гірники аж на вісім очок відстали від “Тайму” і задовольнилися срібними нагородами. Виступ своєї команди в цьогорічній першості головний тренер “Шахтаря” Олег Солодовник проаналізував в інтерв'ю turnir.com.ua.

Олегу Петровичу, чи можна сприймати срібні медалі як невдачу?
Так, мушу визнати, що сезон виявився провальний. Для “Шахтаря”. Якщо взяти до уваги інший клуб, то багато хто мріє бути на другому місці. Ну а “Шахтар” планував стати чемпіоном. Не став. Це провал. До того ж, перед сезоном стояло завдання не лише стати переможцем в українській першості, але вийти у “Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів. Ми виконали тільки одне завдання — виграли Суперкубок. Цього замало.

Ви проаналізували причини того, що пропустили вперед львівський “Тайм”?
Звичайно. Я ще на початку сезону казав, що чемпіоном стане та команда, яка не втрачатиме очок у матчах із середнячками. Так сталося, що ми на рівному місці втрачали очки. А “Тайм” перемагав. У першому колі наше очне протистояння завершилося бойовою нічиєю 3:3. Після першого кола “Тайм” підсилився гравцями “Енергії”. Цього ніхто не очікував. Якби “Тайм” грав з тими футболістами, що починали сезон, чемпіонства вони б не бачили.

Останнім часом “Шахтар” віддає пальму першості львівським клубам...
Наша команда п'ять разів ставала чемпіоном. Тепер трохи пригальмували. Можливо, рівень чемпіонату росте. Усі гравці залишаються в чемпіонаті, вони тренуються і прогресують. Мої хлопці теж поліпшать майстерність.

Ви вже встигли попрощатися з двома виконавцями: Рамісом Мансуровим та Дмитром Шуваловим...
Так, ми з ними вирішили не продовжувати угоди. Під питанням також участь у наступному сезоні Василя Сухомлінова. Даю 50 процентів, що цей воротар може полишити Донецьк.

Як щодо нових придбань?
У нас були на перегляді деякі хлопці, але навряд чи підпишуть контракт. Точно можу сказати, що до нас приєднається один бразилець, який виступав у фіналі Інтерконтинентального Кубку. Його прізвища наразі сказати не можу.

Як вам бразильскі легіонери “Шахтаря”? Вони виправдали сподівання?
Важко з ними. Це люди із зовсім іншим менталітетом. Вони звикли о третій ночі лягаті спати і прокидатися о дванадцятій дня. Це проблеми, яких в наступному сезоні не буде. Бразильці, видно, звикли жити за їхнім часом. Сидять вночі і переписуються по Інтернету з родичами. Їм важко перелаштуватися на українські реалії. Нічого. Невдовзі все налагодиться.

Чи переглянуло керівництво бюджет після того, як команда не виграла чемпіонат України?
З фінансами все в нас гаразд. Хлопцям платять вчасно зарплату. Жодних проблем із цим немає.

Просмотров: 795 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz