Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 4 » Вадим Дяк та Юрій Мельник – новачки «Енергії»
00:03
Вадим Дяк та Юрій Мельник – новачки «Енергії»
Колишні гравці київської «Планети-Міст», яка припинила своє існування, Юрій Мельник та Вадим Дяк стали новачками «Енергії». Із клубом вони підписали дворічні контракти.
Вадим Дяк (1988 р.н.) відомий виступами за санкт-петербурзький «Динамо» (2006-2008). У 2009-ому перейшов до київської «Планети-Міст», однак пограв там недовго. Інший новачок львів’ян - Юрій Мельник(1988 р.н.) - у складі київського клубу пограв 3 роки (2006-2009). У новому сезоні обидва гравці захищатимуть кольори львівської «Енергії».
Натомість керівництво клубу продовжило співпрацю з воротарями Петром Ільківим та Андрієм Пітулею. Із оренди з «Тайму» повернувся Володимир Кардаш. Серед польових гравців продовжено співпрацю з Тарасом Кузем, Степаном Струком, Ляміном Хірешем, Ярослав Письком та Андрієм Федюком. Усі інші гравці команди, за винятком Олександра Хлюбка та Богдана Ліщинського, які виступали у в основному складі клубу, гратимуть в «Енергії» -2. Ліщинський та Хлюбко своє місце в основному складі доводитимуть на тренувальних зборах команди.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=920
Просмотров: 973 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz