Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 2 » Олександр Стефанків: «Наступного сезону перед командою будуть поставлені максимальні завдання»
00:54
Олександр Стефанків: «Наступного сезону перед командою будуть поставлені максимальні завдання»
Президент львівської футзальної “Енергії” Олександр Стефанків підбив підсумки сезону та розповів про майбутнє команди прес-службі клубу.

- Олександре Миколайовичу, підбийте підсумки сезону...
- Сезон можна поділити на дві половини. Першу половину обговорювати немає сенсу, доцільніше говорити про нову “Енергію”. Останні два матчі показали, що вже є певні результати, і що ми крокуємо вірним шляхом. Звичайно, команда, яка конкуруватиме за медалі, повинна бути ще підсилена. Це в наших планах на наступний сезон. За підсумками цього сезону ми задоволені Тарасом Кузем, Андрієм Федюком ,Степаном Струком, Андрієм Пітулею, Ярославом Письком та Ляміном Хірешем. Думаю, з останніми двома продовжимо співпрацю. З Сергієм Тригубцем у нас є бажання надалі співпрацювати, однак він у нас грав на правах оренди, тому повертається до “Тайму”. Думаю, чинний чемпіон України від його послуг не відмовиться.

- Головним тренером команди посеред сезону став Микола Сич. Задоволені його роботою?
- Так. Думаю, що Микола Сич наступний сезон розпочне головним тренером. Прогрес тієї команди, яку він мав, є помітним.

- Як зміниться склад клубу?
-З оренди повернеться Володимир Кардаш. Звичайно, що від послуг такого воротаря відмовлятися ми не будемо. Про усіх інших говорити ще завчасно. Утім, будемо старатися, аби почали сезон у підсиленому складі.

-Ким саме підсилюватимете склад?
- Звичайно, хочеться аби ядро було львівським. Це зробити доволі важко, однак від цієї ідеї відмовлятися не будемо. Для тренерського штабу поставимо завдання щоб зберігся львівський кістяк. Щодо нових гравців, то у першу чергу нас цікавлять вільні агенти. Київська «Планета-Міст» уже озвучила про припинення своїх виступів у вищій лізі, тому деяких гравців можемо взяти з цієї команди. Також у сфері наших інтересів гравці із Росії. Російський чемпіонат сильніший, тому, думаю, вони нам підійдуть. Попередня домовленість у нас уже є, але про конкретні прізвища говорити ще рано. Утім, скажу, що буде 4-6 нових гравців.

-Зважаючи на це, можна зрозуміти, що перед командою будуть поставлені доволі високі завдання…
-Так. Останні шість років показали, що ми рухалися вперед. Тепер було прийнято рішення, що недоцільно робити паузу на 2-3 роки. Наступного сезону перед командою знову будуть поставлені максимальні завдання. Можливо, про золото говорити ще рано, однак мова йде про один із комплектів медалей.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=919
Просмотров: 768 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz