Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 31 » Рогачов: Чи гратиму у “Шахтарі” наразі невідомо
20:08
Рогачов: Чи гратиму у “Шахтарі” наразі невідомо

Львівський футзальний “ТВД” вирушив на традиційний міжнародний турнір у Бельгію. Лідер “будівельників” Євген Рогачов залишився у Львові, тож найймовірніше, що кращий бомбардир “ТВД” найближчим часом покине команду. За чутками у наступному сезоні Євген виступатиме у донецькому “Шахтарі”. Правдивість цього переходу кореспондент turnir.com.ua взнавав у самого футболіста.

“На даний момент я є гравцем львівського “ТВД”, - каже Євген Рогачов. - У мене з цим клубом діючий контракт ще на рік. Утім, в мене є пропозиції від інших клубів, в тому числі і від донецького “Шахтаря”. Скажу відверто: бажання грати там у мене є. Загалом, не від мене усе залежить. Коли завершиться чемпіонат буде трансферний період. Тоді усе буде відомо”.

Нагадаємо, головний тренер “ТВД” Роман Ковальчик у коментарі нашому сайту розповів, що найймовірніше «ТВД» у наступному сезоні залишиться без свого лідера. А наставник «Шахтаря» Олег Солодовник підтвердив інформацію, що Євген Рогачов у нього «на олівці» і він не проти бачити кращого бомбардира «ТВД» у своїй команді наступного сезону.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/30052009-rogacov_ci_gratimu_u_sahtari_narazi_nevid

Просмотров: 940 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz