Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 27 » Кондратюк про те, як гравці збірної стали полярниками
20:52
Кондратюк про те, як гравці збірної стали полярниками
На міжнародному турнірі «Приполярна весна» в російському місті Новоє Уренгоє національна збірна України посіла  друге місце. Першою була російська «Діна».

Загалом, змагалися чотири команди. Окрім вже згаданих призерів, в Уренгоє завітали також чеська  «Балтікфлора» та італійська «Группо Фассіна». Обидві команди до числа лідерів у своїх країнах не входять.

Детальніше про турнір http://fctime.lviv.ua розповів Олександр Кондратюк. 

- Турнір не поганий, але рівень команд не високий, - каже Олександр. - Нам не пощастило , оскільки в перший же день змушенні були зіграти із найсильнішою командою змагань - московською «Діною». Якби ми з росіянами зустрілися трохи пізніше, то могли б і виграти. А так, після першого ж дня стало зрозуміло, що першими ми не будемо, лише другими 

- Яке враження від «Діни»?
- Нічим ця команда не здивувала. Зіграла вона гірше, аніж ми сподівалися. Можливо, росіяни були втомленими або готувалися до туру в чемпіонаті. 

- Дорога була дуже виснажливою?
- Зі Львова потягом ми добралися до Москви, ну а зі столиці Росії літаком дісталися в Новоє Уренгоє. Подорож тривала близько доби. Переліт був важкий, а безпосередньо  в місті проведення турніру було важко акліматизуватися. Різниця в часі та тамтешній клімат дуже виснажували. Адаптуватися за такий короткий час було не можливо.

- Розкажіть детальніше про тамтешній клімат?
- В Новом Уренгоє зараз зима, вдень температура була близько 5 градусів нижче нуля. Сонце сідає, але всерівно на вулиці дуже світло, тому було важко заснути. Практично вся команда ночами погано спала.

- І як вам визначні місця Нового Уренгоє?
- (Сміється) Визначних місць я там не помітив. Нам влаштували екскурсію до Полярного кола, ми там сфотографувалися, отримали дипломи, в яких, здається, пише … що ми стали полярниками.    В самому ж місті нічого цікавого не має, звичайні будинки, звичайні вулиці. 

 
Просмотров: 760 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz