Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 24 » Перша перемога нової "Енергії"
12:27
Перша перемога нової "Енергії"
"Рівне" (Рівне) - "Енергія" (Львів) - 7:9 (2:4)
23 травня. Рівне. спорткомплекс ДЮСШ №4. 300 глядачів.
Судді:
В. Олійник (Київ), О. Коваленко (Донецьк).
"Рівне": Щербаков (Чемерис, 21) - Петрик, Сондак, Басіч, Дармовіс - Волох, Жак, Жовтун, Ситник . Тренер: Юрій Баховський.
"Енергія": Пітуля - Федюк, Тригубець, Оніщук, Хлюбко - Кузь, Хіреш, Струк, Писько. Тренер: Микола Сич
Голи: Басіч (2), Кузь (9,16, 38), Тригубець (13, 15, 22, 33, 36), Струк (20, у свої ворота), Сондак (28,з пенальті), Федюк (28, у свої ворота), Жовтун (31, свої ворота, 36), Кравчук (39, 40).
Попередження: Петрик (34), Кузь (35).

Львівська "Енергія" перевала серію програшних матчів у чемпіонаті України, яка тривала з 6 березня. Сьогодні підопічні Миколи Сича у Рівному перемогли місцеву одноіменну команду - 9:7.
Надзвичайно високу видовщність поєдинку забезпечили курйозні епізоди, які траплялися упродовж зустрічі. Повязати їх можна з вужчими розмірами майданчику - будь-який стандарт на рівненській арені, це небезпечний момент.
5 голів забив уродженець Рівного Сергій Тригубець, якому відомий кожний клаптик ДЮСШ№4. Другий гол Сергія на майданчику став для нього назагал 100-м, проведеним у футболці "Енергії". Тригубець уміло чіплявся за мяч, і його дії стали нерозвязуваною проблемою для суперників.
Тримячеві переваги гостей по ходу зустрічі все одно не гарантували їм легкого життя - господарі підтвердили свою незламність характеру і намагалися зберегти інтригу до останнього. Можливо, нашим футболістам у деяких епізодах бракувало концентрації, проте коли справа доходило до дійсно визначальних моментів, з точки боротьби за три очки, вищий клас "Енергії", яка нарешті заявила на матч чимало гравців з досвідом виступів у елітній лізі, став індикатором перемоги. Першої з часу утворення "нової "Енергії".

Коментар
Микола Сич, головний тренер "Енергії":

- Поверненння Тригубця відіграло одну з вирішальних ролей у нашій перемозі. Велику кількість пропущених голів повязую і з розмірами майданчику, і з дефіцитом ігрової практики - останній офіційний матч грали місць тому. До Пітулі великих претензій не маю - робив, що міг, проте тут голи залітають як ухокеї.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=910
Просмотров: 982 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz