Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 19 » Валерій Легчанов: "Завжди приємно ставати чемпіоном України"
10:32
Валерій Легчанов: "Завжди приємно ставати чемпіоном України"
Протягом сезону Валерій Легчанов здебільшого відмовлявся від інтерв’ю, мотивуючи це тим, що справа ще не завершена. А після чемпіонської гри він уже не міг не відповісти на запитання журналістів. Чи була підготовка до цього поєдинку якоюсь особливою?
Ні. Готувалися до цього матчу, як до звичайної гри. Знали, що суперник дуже хороший і достойний. Матчі з “ТВД” завжди проходять у впертій боротьбі, тому й на них стільки вболівальників приходять.

За рахунок чого тоді вдалося перемогти настільик впевнено?

У нас було більше мотивації. І це дозволило краще сконцент руватися на грі. У цьому основна причина нашої перемоги з таким великим рахунком.

Під час чемпіонату ти не давав інтерв’ю, казав, що відповідатимеш пна запитання тільки після того, як завдання буде вирішене. Це що забобони?

Можна й так сказати. Говорити треба лише тоді, коли зробив свою справу. Після матчів у середині чемпіонату буває різний стан, емоції переповнюють. Краще ось так спілкуватися з вами уже на позитивній хвилі.

Чи заплановано вже банкет для команди?

Не знаю. Поки що ми ще не відійшли від гри.

Представників “ТВД” запросите?

Це запитання до Мирона Кіндія (президент “ТВД” – авт.), він вам скаже...

Сьогодні ти забив гол зі штрафного удару майже з центра майданчика. Як це вдалося?
Якщо чесно, то Кондратюк підкзав, щоб я вдарив у дальній кут, я послухався. Усе вийшло добре. Хоча на початку ми задумували розіграти комбінацію, в останній момент лише змінили рішення. Як ви бачили, вдалося усе якнайкраще.

Можеш порівняти два сезони, у яких ти ставав чемпіоном – за “Енергію” два роки тому і тепер за “Тайм”?
Порівняти це складно. Тут, у “Таймі”, я провів тільки півсезону. Тоді за “Енергію” зіграв, як кажуть, від свистка до свистка, весь чемпіонат. Та й рівзні зовсім сезони видалися. Коли я грав за “Енергію”, і ми боролися за “зорлото”, то серед головних суперників у нас були відразу дві команди – “Шахтар” та “Інтеркас”. Зараз же “Тайм” змагався тільки з “Шахтарем”. Тоді була одна турнірна стратегія, зараз – зовсім інша. Єдине спільне – це те, що завжди приємно ставати чемпіоном України.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/219/3/
Просмотров: 997 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz