Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 15 » "УРАГАНІВЦІ" ПОЇХАЛИ ДО ДОНЕЦЬКА ЗА ОЧКАМИ
21:16
"УРАГАНІВЦІ" ПОЇХАЛИ ДО ДОНЕЦЬКА ЗА ОЧКАМИ
Напередодні виїзду "Урагану" до Донецька на матч 28-го туру з місцевим "Шахтарем" своїми враженнями про майбутній поєдинок поділилися п'ятеро гравців івано-франківської команди, які свого часу з різним успіхом вже захищали кольори донбаського клубу.

Чи буде для них цей поєдинок принциповим і які шанси на перемогу мають суперники, прес-служба "Урагану" дізнавалась у Федора ПИЛИПІВА, Владислава КОРНЄЄВА, Едуарда КУЛИКА, Валентина ЦВЄЛИХ і Євгена ВАЛЕНКА.

Владислав КОРНЄЄВ, голкіпер "Шахтаря" з 2002 по 2007 рік:
- Їдемо до Донецька з піднесеним настроєм. Це й не дивно, адже ми здобули п'ять підряд перемог, тож маємо надію продовжити переможну серію. Найголовніше - усі гравці знайшли спільну мову і відчули впевненість у своїх силах. Налагодилась команда гра, у всіх є велике бажання вийти на майданчик, щоб грати і перемагати. В цьому бачу нашу невелику психологічну перевагу, а от відсутність бразильців Фумаси і Тіагу може зіграти проти нас. Адже ті гравці "Шахтаря", котрі не мали багато ігрової практики, оскільки частенько не потрапляли до складу, зараз намагатимуться довести тренеру свою профпридатність і, зрозуміло, "понесуться". Знаю, що у вищій лізі залишились лише дві донбаські команди, яких "Ураган" ще жодного разу не перемагав. Вдома з "Єнакієвцем" все складалось для нас добре, однак закінчилось зовсім нелогічною поразкою. Тепер же з "Шахтарем", вважаю, шанси обох команд на перемогу є майже однаковими.

Федір ПИЛИПІВ, грав у "Шахтарі" з 2004 по 2008 рік:
- Напевне, для мене це буде один з найголовніших матчів цього сезону. Дуже серйозно готуюсь до цієї гри, хочеться зіграти добре і перемогти свою колишню команду, якій я віддав п'ять років. У першому колі "Шахтар" був сильнішим, тож результат матчу в Івано-Франківську (1:3) вважаю справедливим, оскільки гірники тоді зіграли зібраніше, а ми ж - більше на емоціях. Особисто для мене ця гра буде надзвичайно принциповою, навіть не порівняти з тією, коли я перебрався у Донецьк з "Дніпроспецсталі". Пригадую, я умовляв Олега Солодовника випустити мене на майданчик, незважаючи на мої три попередження, оскільки потім нас чекала ключова гра з "Інтеркасом". Тоді у Запоріжжі я забив один з голів, а "Шахтар" переміг 8:3.

Кілька років поспіль "Шахтар" був справжньою "машиною", яку було дуже важко зупинити. До сих пір з приємністю згадую ті роки, проведені у Донецьку. Але час змінюється, тож тепер, у суботу, зроблю все можливе і неможливе, щоб своєю грою допомогти "Урагану" і довести керівництву нашого клубу, що ми нічим не гірші за той же "Шахтар". Добре, що у нас нарешті є колектив, в якому панує хороша дружелюбна атмосфера. Наша команда зараз на ходу, усі гравці налаштовані дати справжній бій. Сподіваюсь, що переможе саме "Ураган", а вже наступного сезону ми будемо боротися за медалі.

Валентин ЦВЄЛИХ, провів два сезони у складі "Укрсплаву" (2000/01) і "Шахтаря" (2005/06):
- Кожен матч по-свому принциповий. З огляду на те, що наш наступний суперник - "Шахтар", настрій на гру буде особливим. Хочеться привезти з Донецька три очки, тим паче, ще жодного разу "Ураган" поки не перемагав "гірників". Звісно, у мене є бажання засмутити Сухомлинова, адже створювати моменти і забивати голи - це моя робота. Загалом, вважаю, що шанси обох команд на перемогу рівні - 50 на 50.

Едуард КУЛИК, провів у "Шахтарі" минулий сезон:
- Особливої принциповості суботньому поєдинку не надаю - для мене усі матчі є принциповими. Треба виходити на майданчик і показати свою гру. Прикладемо максимум сил, щоб продовжити нашу переможну серію. Вважаю, відсутність бразильців Тіагу та Фумаси особливо не вплине на гру "Шахтарі", адже у них і так достатньо кваліфікованих гравців. Суботній матч обіцяє бути цікавим і досить непростим. Хотілося б повернутися додому з очками.

Євген ВАЛЕНКО, грав за "Шахтар" у другому колі сезону 2006/07:
- За "Шахтар" я зіграв всього шість ігор. Свій дебютний матч добре пам'ятаю, адже одразу вдалось забити гол, як раз Іжаковському у грі з "Ураганом". Матч проти "Шахтаря", напевне, є принциповим для будь-якої команди, незалежно від від того, на якому місці вона перебуває. Тож у грі з гірниками кожен гравець вищої і не тільки ліги намагається зіграти якнайкраще і показати усе, на він що здатний. У суботу - на 100% буде "заруба", а там побачимо...

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 795 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz