Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 10 » «Кардинал» - «Тайм» 1:7 (0:3)
00:23
«Кардинал» - «Тайм» 1:7 (0:3)

«Кардинал» - «Тайм» 1:7 (0:3)

Голи: Волянюк (21), - Якунін (4, 23), Павленко (11), О. Бондар (18, 37) , Кондратюк (26), Кудінов (39).
«Кардинал»: Жезло – Волянюк, Баландюх, Яцишин, Данилюк, - Когут, Лаба, Танський, Брожко, Цибик, Багряк
«Тайм»: Іваняк (Кардаш, 29) – Чепорнюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков, Моксвін, Кудінов

Львівський футзальний «Тайм» впевнено крокує до першого чемпіонства в історії клубу. Команда Станіслава Гончаренка у 27-ому турі у львівському дербі розгромила «Кардинал» - 7:1. Аби стати недосяжним для донецького «Шахтаря», львів’янам потрібно перемагати бодай в одній із двох ігор, що залишилося зіграти.

Зважаючи на силу та міць «таймівців», уже не віриться, що львів’яни у двох останніх турах збавлять оберти і дозволять собі втрати очки з львівським «ТВД» та МФК «Рівне». Взагалі складається враження, що підопічні Станіслава Гончаренка суттєво додали в останніх матчах. Про це й свідчать результати двох останніх матчів: «Марріон» був розбитий «в суху» – 0:7, а «Кардинал» - 1:7. Одне слово, якщо дива не станеться, «Тайм» стане другим в історії львівським клубом, який завоює для Львова золото футзального чемпіонату.

У грі проти «Кардинала» «Тайму» вдалося забити швидкий гол. Сергій Якунін на фланзі обіграв суперника і з гострого кута пробив повз Андрія Жезла -1:0. Пропустивши гол, команда Романа Кореня одразу кинулася в атаку і намагалася вирівняти становище у рахунку. Зокрема, шанс забити мав Юрій Когут, проте свою майстерність продемонстрував Євген Іваняк. Згодом кіпер «Тайму» відзначився суперсейовом після пострілу Валерія Брожка. Утім, забили знову гості. Триходівка Якунін – Кондратюк – Павленко завершилася влучним ударом останнього по порожніх воротах. Остаточний рахунок у першому таймі встановили два «кардиналівські» Бондари. Олександр обіграв Данилюка, зіграв в стінку з Дмитром і пробив в кут воріт – 3:0 – інтрига вбита, аж ніяким дербі і не пахло.

Другий тайм розпочався доволі несподівано. Максим Павленко незграбно прийняв м’яч у власному штрафному майданчику, за що був суворо покараний. Михайло Волянюк п’ятою з незручної позиції пробив під Іваняком – 1:3. Утім, це було все, на що спромігся «Кардинал» у цьому матчі.

Надалі на майданчику повністю домінували «таймівці» і втілювали свою перевагу у забиті м’ячі. Спочатку після обрізки Володимира Лаби гол забив Сергій Якунін, згодом красиву контратаку розіграли Легчанов і Кондратюк. Олександр пробив влучно. За три хвилини до фінальної сирени знову нагадали про себе «кардиналівські» Бондари. Ефектний пас Дмитра замкнув Олександр – 6:1. А останній гол у матчі забив Ігор Кудінов. На думку багатьох вболівальників, суддя повинен був дати свисток за порушення правил проти Віталія Багряка. Утім, «люди в чорному» промовчали і зафіксували взяття воріт.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/09052009-tajm_do_cempionstva_odna_peremoga

Просмотров: 794 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz