Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 9 » Корінь: Не в одному матчі бажання «било» клас
10:36
Корінь: Не в одному матчі бажання «било» клас

Завтра відбудеться чергове львівське дербі – номінальний господар «Кардинал» прийматиме «Тайм». Суперники перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, а тому, якби парадоксально це б не видавалося, матч обіцяє захоплюючий сюжет.

Ви мабуть переглядали останні коментарі гравців та наставника «Тайму», а тому достеменно знаєте, який настрій у цієї компанії. Ще кілька тижнів тому частенько можна було почути скарги про погане налаштування «таймівців» на окремі матчі. Невдача у матчі-відповіді  півфіналу Кубка в Донецьку усе змінила. По-спортивному розлючені вихованці Станіслава Гончаренка розгромили в Одесі тамтешній «Марріон». Як нам розповідав капітан команди Максим Павленко, на цьому він та його партнери зупинятися не збираються:  заключні матчі сезону вони збираються провести на максимальних оборотах. Що не кажіть, а невдача в Кубку має очевидні плюси для «Тайму».
Що ж стосується «Кардиналу», то під кінець чемпіонату команда почала не лише демонструвати гру, а й здобувати результат. В останньому матчі підопічні Романа Кореня розгромили земляків з «Енергії», перед тим зіграли внічию із ЛТК, а на початку квітня ледве не забрали очки в самого «Шахтаря».
Про те, як «Кардинал» збирається творити сенсацію у завтрашній грі із «Таймом» нам розповів наставник команди Роман Корінь.
-- Як оцінюєте шанси своєї команди на успіх у завтрашньому матчі? 
-- До фінального свистка шанси завжди в суперників завжди рівні.

-- Ваша команда завтра зіграє в оптимальному складі?
-- Так, усі на «ходу», усі готові до гри. Єдине, стосовно Юрія Цибика, питання відкрите ... Йдеться про домовленість керівництва обох клубів при оформленні переходу цього футзаліста  до нас. «Таймівці» не хочуть аби він завтра грав. В заявку Цибик потрапить, а чи вийде на майданчик ще не відомо.

-- «Тайм» перша команда чемпіонату, «Кардинал» внизу турнірної таблиці. Завдяки чому ваші підопічні можуть створити завтра сенсацію?
-- Перш за все, завдяки самовіддачі, бажанні хлопців зіграти, якомога краще. Безумовно, клас «таймівців» вищий, аніж в гравців «Кардиналу».  Але не в одному матчі бажання «било» клас.

-- Мабуть, ілюстрацією ваших слів можна назвати гру із «Шахтарем», коли вашій команді дещиці не вистачило для позитивного результату…
-- Так, саме так і було: хлопці зіграли якнайкраще.

-- Але, вочевидь, і «Шахтар» вас тоді недооцінив…
-- Погоджуюся з вами, ми сподіваємося, що і «Тайм» так вчинить.

-- Хто для «Кардиналу» є більшим подразником: «Шахтар» чи «Тайм»?
-- Найбільшим для нас подразником є останнє місце в турнірній таблиці. А з ким грати – з «Шахтарем», «Таймом» чи «Локомотивом», значення не має. Головне набрати очки і покинути останнє місце.

-- Порівняйте, будь ласка, потенціал «Шахтаря» та «Тайму».
-- Як на мене, «Тайм» укомплектований вищого рівня гравцями, аніж «Шахтар». Тому, думаю, завтра нам буде важче, аніж в Донецьку.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/209/3/ 

 

Просмотров: 850 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz