Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 23 » Баховський: "Головне завдання - втриматись у вищій лізі"
00:47
Баховський: "Головне завдання - втриматись у вищій лізі"

У нинішній футзальній першості України не можуть не викликати уваги виступи дебютанта вищої ліги - МФК "Рівне". Молода команда, за яку виступають виключно місцеві вихованці, цього сезону не раз показувала цілком зрілу гру. Про останні матчі та подальші перспективи кореспонденту turnir.com.ua розповів головний тренер "рівненців" Юрій Баховський...

Як прокоментуєте останні матчі своєї команди, зокрема, поєдинок у Івано-Франківську проти "Урагану"?
Хотів би зробити комплімент команді "Урагану", з якою ми вже грали і у першому колі, і на турнірі у Івано-Франківську. Зараз цю команду просто не впізнати. Що стосується нашої команди, то напевне нам ще тяжко і зарано, боротися з командами такого високого класу. Ми молоді і більше граємо, мабуть, на бажанні, але майстерності нам не вистачає. У матчі 26-го туру проти "Урагану" в нас, нажаль, не зіграли лідери команди, серед яких і капітан Роман Волох, а також зазвичай активний і забивний Вадии Жак. Нажаль, вони не повели команду за собою у цій виїзній грі. Що ж тоді можна вимагат від молодих? Дійсно в нас був хороший шанс в цьому поєдинку, коли в середині другого тайму ми змогли відіграти два голи і зробили рахунок 2:4. Надалі також мали непогані можливості. Але клас та майстерність команди "Ураган" таки далася взнаки.

Вашу команду можна назвати домашньою, адже багато очок ви здобуваєте саме у Рівному. Чи не так?
Я ще раз повторюся про те, що у нас молода команда, а тому нам не вистачає елементарної стабільності та майстреності. І тому вдома нам, напервне, грати також не легше. Адже у молодих виконавців є цілком зрозуміле переживання, є відповідальність перед вболівальниками. А тому не можу з вами погодитись, що ми беремо очки тільки вдома. Згадайте нашу гру у Донецьку проти "Шахтаря", яких ми переграли іменитого суперника у другому таймі з рахунком 4:0! І я не можу сказати що донетчани на той момент зупинилися...

Які завдання стоять перед вашою командою на цей сезон у вищій лізі, який є детюним для МФК "Рівне" на такому рівні?
Завдання, враховуючи, що ми граємо виключно вихованцями нашої місцевої спортшколи, це втриматися у вищій лізі. Таким ми його ставили перед цим сезону, таким воно залишається і зараз. А тому останні ігри чемпіонату будуть для нас дуже відповідальними.

Тобто завдання зайняти конкретне місце перед вами зараз немає?
Так, конкретного місця немає, головне - залишити за собою місце у "вишці".

Як прокоментуєте фінансові потуги вашої команди?
Відверто кажучи бюджет МФК "Рівне" - скоріш за все найнижчий серед усіх команд вищої ліги. Тож ми команда, яка має обмежені фінансові можливості. Разом із тим у нас дуже багато бажання грати.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/intervija/22042009-bahovskij_golovne_zavdannj_vtrimatis_u_vi

Просмотров: 803 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz