Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 18 » "Ураган" - МФК "Рівне" - 6:2 (2:0)
10:52
"Ураган" - МФК "Рівне" - 6:2 (2:0)

"Ураган" - МФК "Рівне" - 6:2 (2:0)

"Ураган": Іжаковський - Кіндратів, Ярий, Цвєлих, Пилипів - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кулик, Шотурма.
"Рівне" Чемерис (Колодюк, 30) - Петрик, Сондак, Басич, Дармовіс - Кравчук, Волох-к, Жовтун, Жак - Басюк, Тушич.
Голи: Пилипів (10), Паршиков (16), Кулик (26), Цвєлих (29, 33), Піддубний (35) - Жовтун (30), Басич (31).
Нереалізовані дабл-пенальті: Кіндратів (35), Цвєлих (39).
Попередження: Шотурма (35) - Кравчук (25).

В рамках 26-го туру івано-франківський "Ураган" прагнув вдома будь-що взяти реванш у МФК "Рівне" за прикру поразку 11-го туру. Реабілітація відбулася на славу: господарі вчинили справжній розгром своїм опонетам...

У останніх іграх "ураганівці" відверто "винесли" своїх суперників з майданчика із загальним рахунком 15:7. А у остарньому матчі проти львівського "ТВД" підопічні Сергія Гупаленка вже у першому таймі забивали одразу п'ять м'ячів своєму сусіду по турнірній таблиці. Власне, обидві команди розділяло вього два очки і, дізнавшись результат у Луганську, де "ЛТК" переміг львів'ян 2:1, франківці прагнули здобути максимум очок і піднятись на п'яте місце у "турнірці".

Говорячи про сам матч з МФК "Рівне", практично увесь він пройшов під диктовку господарів майданчика. І справді цього разу і рівненці відчули на собі силу справжнього "Урагану", особливо у другому таймі. Щодо першої половини, то у ній франківська команда обмежалася тільки двома м'ячами, хоч реально у сітці гостей могли побувати ще як мінімум три голи. Проте і молоді гравці МФК "Рівне" час від часу огризалися на контрвипадах. Та й рахунок 2:0 на користь господарів в певній мірі залишав шанси підопічним Юрія Баховського бодай на нічию.

Проте у другій половині гри "ураганівці" заграли ще цікаві попереду, навіть іноді забуваючи про захист власних воріт. Втім, вже після п'ять хвилин другого тайму у пасиві гостей було вже чотири фоли та картка Святослава Кравчука, який на підступах до штрафної зупинив прорив Едуарда Кулика. Проте той таки Килик вже на 26-й хвилині свого шансу не змранував, коли вийшов на побачення з голкіпером рівненців Павлом Чемерисом - 3:0. І понеслося! Вже за три хвилини гості знову змушені були розігрували м'яч з центра: цього разу майстерно завершив вихід сам на сам активний Валентин Цвєлих. Вже за мить Валенко міг забити шостий гол, проте Чемерис відбив ногами підступний удар низом з лівого флангу.

Можливо трішки заспокоївшись і дещо збавивши оберти "Ураган" одразу ж одержав у відповідь. На екварторі другого тайму після помилки господарів Жовтун побійг у відрив і таки зумів переграти Іжаковського. Далі - більше! Вже за хвилину небезпечний простріл з лівого кута тільки дивом у падінній не завмнув Тушич. Його справу довершив Басіч, який вдало зігра на добиванні 4:2. Але, як виявилося, це була лише двохвилинна слабинка господарів. На 33-й хвилині невтомний Цвєлих потужним ударом після розіграшу ауту ледь не порвав дальню дев'ятку! До того ж рівненці "напрацювали" на 6-й фол, який взявся бити Роман Кіндратів. Нажаль удар досвідченого "ураганівця" прийшовся у воротаря (до речі Чемериса на останньому рубежі госетй замінив Колодяк), але першим на добиванні був Сергій Піддубний, який розстріляв ворота з двох метрів.

До завершення гри "ураганівці" мали ще не одну реальну можливісь довести рахунок до неспристойного, а саме після ударів Павлюка, Піддубного та Цвєлих. До речі останній на 39-й хвилині міг оформити хет-трик, але його потужний удар з 10-метрового прийняла на себе стійка. Варто зазначити, що останні десять хвилини за господарів грав молодий прикарпатський талант, 17-річний Петро Шотурма, який під завісу матчу міг відзначитись дебютним голом, проте вдало зіграв воротар рівненців. Відтак перемога з рахунок 6:2 дозволила команді з Івано-Франківська потіснити "ТВД" з п'ятої турнірної позиції.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/17042009-rozlucenij_uragan_rozgromiv_mfk_rivne


Просмотров: 1029 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz