Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 11 » «ТВД» – «Шахтар» – 2:4 (0:1)
20:12
«ТВД» – «Шахтар» – 2:4 (0:1)

«ТВД» – «Шахтар» – 2:4 (0:1)

Голи: Маржановський (35), Рогачов (39) – Тіаґу (9, 32, 37), Мансуров (23)

«ТВД»: Мельник – Рогачов, Вахула, Маржановський, Засенко – Кордоба, Сільченко, Денис, Хавер – Кіндій, Цимбаляк

«Шахтар»: Сухомлинов – Камеко, Юнаков, Ткаченко, Мірошник – Мансуров, Ромаріо, Тіаґу, Фумаса – Шувалов

Арбітри: В.Олійник, Г.Гора (обидва – Київ)

Три голи бразильця Тіаґу і сольний прохід Мансурова забезпечили донецькому «Шахтарю» перемогу над львівським «ТВД» на виїзді 4:2.

Перевага львівської команди відчувалася тільки на перших хвилинах. На 2-ій Маржановський вкрав м’яч у Юнакова, але Сухомлинова не переграв, а через три хвилини після паса Хавера з ударної позиції пробивав Сільченко, однак голкіпер донеччан перевів м’яч на кутовий.

Далі ініціативою заволоділи гості з Донецька, і саме вони диктували умови на фут зальному майданчику. Відкрив рахунок Тіаґу, який несподівано пробив з гострого кута зліва. Воротар «теведистів» Мельник зіграв у цьому епізоді невпевнено, пропустивши м’яч, як кажуть, поміж вух.

На початку другого тайму гол для своєї команди організував Мансурова. Сольний рейд досвідченого «гірника» продовжила коротка стінка з Юнаковим і точний удар – 0:2. А коли Тіаґу після передачі земляка Ромаріо оформив дубль, інтрига в матчі практично зникла.

Львів’яни намагалися виправити ситуацію, вже з 34-ої хвилини граючи уп’ятьох (Кордоба). Однак цей крок лише трішки збільшив результативність у грі. На гол Маржановського «уроком бразильської» відповів Тіаґу (гол він забив у ближній кут гравцю Кордобі). А крапку в зустрічі поставив «теведист» Рогачов, який продовжує бомбардирські перегони – у нього вже 22 голи, тоді як у лідера голеадорів «таймівця» Павленка 25.

Загалом, матч не виправдав сподівань. Занадто багато помилок, відсутність інтриги за рахунок переваги «Шахтаря» та повільний, як для статусу такого поєдинку, темп – усе це не додало видовищності. Хоча, можливо, у «Шахтаря», який протягом майже тижня гостював у Львові (до речі, базу для тренувань «гірникам» надав якраз «ТВД»), і був таким план на гру.


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/11042009-urok_brazilskoi_vid_tiagu


Просмотров: 808 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz