Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 9 » Гончаренко: на карту поставлено все
00:03
Гончаренко: на карту поставлено все

Головний тренер львівського футзального «Тайму» Станіслав Гончаренко вважає, що перед повторним матчем півфінального етапу Кубка України між «Таймом» і «Шахтарем» шанси все ще 50 на 50.

«Думаю що рахунок на табло як ніколи правильно відображає сьогоднішній матч, – розповів після переможної гри (3:2) Гончаренко. – Це з розряду тих ігор, де поставленого все на карту, одна помилка вирішує дуже багато».

«Сьогоднішній поєдинок розпочався о 15.30, – зауважив тренер «Тайму». – У цьому плані ми зробили не правильно, адже ніколи не грали у такий час. Тому біологічний цикл не спрацював, і все, на що здатні, ми не продемонстрували. Але рахунок 3:2 на нашу користь, і це найголовніше. Будемо готуватися до матчу у Донецьку з повною відповідальністю. Шанси перед повторною грою – 50 на 50».

«У роздягальні у перерві я сказав хлопцям, – відкрив таємниці тренерської кухні Гончаренко, – що не можна давати суперникам так багато фори. По-перше, на трибунах сидять травмовані Макаєв, Чепорнюк і Скорий, наші основні гравці – це перша фора. Друга – ми дозволили «Шахтарю» забити гол уже на початку матчу. Ну й третя – так марнувати моменти… Думаю, що футзалісти дослухалися до моїх слів».

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/08042009-goncarenko_na_kartu_postavleno_vse

Просмотров: 846 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz