Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 3 » УРАГАН - ТВД - 5:3 (5:2)
00:17
УРАГАН - ТВД - 5:3 (5:2)

УРАГАН - ТВД - 5:3 (5:2)

"Ураган": Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Пилипів.
"ТВД": Мельник - Вахула, Маржановський, Рогачов, Засенко - Хавер, Денис, Кордоба, Сільченко - Кіндій, Цимбаляк.
Голи: Валенко (3), Сімка (5), Цвєлих (7), Паршиков (13), Павлюк (16) - Рогачов (11), Сільченко (16, 28)
Попередження: Паршиков (37) - Денис (18), Засенко (25).


Матч між сусідами по турнірній таблиці - "Урагана" та "ТВД" носив в собі також ще й традиційну пронциповість як західноукраїнське дербі. Власне, подій на майданчику у Івано-Франківську перевершили усі сподівання вболівальників обох команд. Щоправда - прикарпатці вже після першого тайму мали набагато оптимізму після забивного першого тайму...

Господарі розпочали дуже активно. Вже на третій хвилині Євген Валенко після рейду на лівому фланзі точно пробив низом на дальню штангу - 1:0. А вже за дві хвилини господарі подвоїли свою беззаперечу перевагу. Валентин Цвеєлих в аналогічній ситуації прострілював на дальню стійку і вдало на добиванні зіграв Сімка, який розпечатав ворота "теведистів" з 2-х метрів - 2:0. Цікаво, що підопічні Романа Ковальчика не здійснили жодного удару в ствір воріт "ураганівців" впродовж перших семи (!) хвилин.

Натомість "Ураган" свої моменти використовував сповна. Відтак невтомний Цвєлих зі штрафного точно пробив по центру з 9-ти метрів! Гравці "ТВД" явно не були готові до такого розвитку подій і на 10-й хвилині Роман Ковальчик змушений був взяти "хвилинку". Перерва позитивно вплинула на гостей і вже не 11-й хвилині Вахула вперше випробував на міць Іжаковського. Далі - більше. Невдоволений Рогачов після пасу Кіндія в один дотик точно пробив - 3:1. Одразу після голу львів'яни значно активізувалися. Вони провели декілька затяжних атак. Втім "Ураган" знову відповів голом! Валенко протягнув м'яч по лівому флангу і точно віддав на Паршикова - 4:1...

Неймовірно, але господарі далі і далі настирно йшли вперед. 16-та хвилина і знову м'яч у сітці львівян! На цей раз вдало на добиванні зіграв Павлюк, який замкнув "подарунок" від Піддубного. Однак за кілька секунд "теведисти" також відповіли влучним ударом - у аналогічній ситуації Рогачов віддав передачу на Сілченко і той метрів з 8-ми вдало пробив у лівий верхній кут "Урагану" - 5:2. Власне так і завершився перший тайм.

Другий тайм розпочався у рівній боротьбі. Обидві команди вдало грали на контратаках. Проте дивідендів такі активні дії не принесли. Більш того, львів'яни діяли ще й досить грубо і у одному з моментів Засенко напрацював на попередження, збивши Валенка. На 28-й хвилині "ТВД" відіграв ще один м'яч. Дубль оформив Дмитро Сільченко, який точно пробив у ближню дев'ятку з лівого флангу (5:3).

"Ураганівці" не збиралися віддавати ініціативу і продовжували атакувати ворота Мельника. З кожною хвилиною напруга все зростала. "ТВД" зусиллями свого головного голеадора Рогачова декілька разів завдавав небезпечних ударів. Варто також зауважити, що підопічні Романа Ковальчика вже в середині другого тайму мали чотири фоли.

На 35-й хвилині, після чергового тайм-ауту, львів'яни випустили у гру п'ятого польового, роль якого виконував Роман Кордоба. Проте бажаних голів така тактика не принесла, незважачи на те що небезпечно по воротам "Урагану" почергово пробивали Рогачов і Сільченко. На останніх хвилинах добряче попрацював Іжаковський, в одному епізоді господарів врятувала стійка, а насамкінець Маржаноський з двох метрів пробив вище воріт.

У підсумку - 5:3, перемога івано-франківського "Урагану", який впритул наблизився до "ТВД" у турнірній таблиці і доказав, що реально готовий потіснити львів'ян з п'ятого місця.


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/02042009-uragan_peremagae_tvd_u_principovomu_debi

Просмотров: 760 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz