Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 3 » «Тайм» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 6:1 (3:0)
00:11
«Тайм» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 6:1 (3:0)
«Тайм» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 6:1 (3:0)

Голи: Овсянніков (11), Якунін (12), Легчанов (15, 39), Д.Бондар (27, 38) – Нестерук (38)
«Тайм»: Кардаш – Москвін, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Кондратюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко
«Єнакієвець»: Рябцев (Власенко, 39) – Чуднов, Краєвський, Зам’ятін, Нестерук – Крупін, Лебідь, Хурсов, Ткачук – Кузьмін, Рудаков
Попередження: Легчанов (10), Якунін (29) – Ткачук (14), Хурсов (21)

У 24-му турі українського футзального чемпіонату львівський «Тайм» за чудової гри декласував «Єнакієвець» 6:1.

Під час гри на трибунах львівського палацу спорту «Галичина» ходили розмови про те, що нібито «Шахтар» пообіцяв кругленьку суму гравцям «Єнакієвця» за те, щоб вони відібрали очки в основного конкурента «гірників» у боротьбі за золото – львівського «Тайму». Казали навіть, що за перемогу над львів’янами гравці з Єнакієвого могли отримати по півтори тисячі доларів кожен.

Але обіцяй не обіцяй, а «Тайм» зараз на ходу. Львівські футзалісти за підсумками всього матчу виявилися на голову сильнішими від суперника. «На 108 відсотків мої гравці виклалися під час сьогоднішньої гри, причому всі без винятків», – резюмував на імпровізованій прес-конференції журналістам головний тренер львівської команди Станіслав Гончаренко.

Після розвідки у перші хвилин 10 господарі так взялися за справу, що змели оборонні редути єнакіїівців. Спочатку Якунін м’яко накинув на Овсяннікова, і той ефектно пробив під перекладину – 1:0. Згодом Якунін скористався помилкою Чуднов і низом заштовхнув м’яч у ближній нижній кут – 2:0. А згодом вистрелила гармата Легчанова з десятиметрової позначки – 3:0.

У другій половині зустрічі львів’яни продовжили у такому ж дусі. Дмитро Бондар обіграв Крупіна і спрямував м’яч повз воротаря – 4:0. Той же Дмитро забив у порожні, коли єнакієвець Зам’ятін грав п’ятим на майданчику, – 5:0. А на гол престижу від Нестерука (5:1) львів’яни відповіли ще один ударом у «дев’ятку» Легчанова з дабл-пенальті.

Кінцівка поєдинку взагалі вийшла захоплюючою. Були періоди, коли команди грали без воротарів – 5 на 5. Проте все ж таки – вищий клас львівської команди відчувався постійно.

Наче гулик, загуділи трибуни наприкінці гри, коли надійшло повідомлення з Донецька про те, що аутсайдер «Кардинал» обігрує там «Шахтар». Однак, напревеликий жаль львівських прихильників футзалу, які вщерть заповнили трибуни, «гірники» таки вирвали перемогу. Тому боротьба за золото триває.

ИСТЧОНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/174/3/


Просмотров: 740 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz