Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 26 » “ТВД” (Львів) – МФК “Рівне” - 4:3
00:49
“ТВД” (Львів) – МФК “Рівне” - 4:3

“ТВД” (Львів) – МФК “Рівне” - 4:3

Голи: Рогачов (1), Кіндій (7), Вахула (30), Хавер (36) - Кравчук (24), Волох (28), Сондак (35) 

“ТВД”: Мельник – Вахула, Маржановський, Рогачов, Засенко – Хавер, Денис, Кордоба, Сільченко – Цимбаляк, Кіндій

“Рівне”: Чемерис – Петрик, Сондак, Басіч, Дармовіс – Волох, Жовтун, Жак, Кравчук

Попередження: Хавер (18) - Кравчук (15)

Перебіг матчу за участю одного із претендентів на бронзові медалі “ТВД” й одного із аутсайдерів ліги “Рівне” змусив згадати, що стартові матчі після повернення із збірної “теведистам” даються вкрай важко. Частенько команда Романа Ковальчика підкидувала неприємний сюрприз своїм прихильникам і втрачала надважливі очки, яких потім ой як бракувало для вищого підсумкового місця. Ледь не “попалився” “ТВД” і цього разу, але дуже своєчасно після чергового пропущеного м’яча забив Юрій Хавер і доля матчу вирішилася на користь “ТВД” – 4:3.

Хоча якихось тривожих симптом ми не помічали під час першої половини гри. Уже на 30-й секунді кращий голеадор львів’ян, гравець збірної України Євген Рогачов у притаманному лише йому стилі розхитав Володимира Сондака й лівою скерував м’яча у лівий від воротаря кут – 1:0. Від другого голу в дебюті гри рівнян врятувала поперечка після потужного пострілу Романа Вахули. Згодом Рогачов викотився віч-на-віч з Чемерисом, який виграв цю мікродуель. Він же кінчиками пальців парирував удар Сільченка після розіграшу штрафного. Та в іншому епізоді ні Чемерис, ні захисники “Рівного” не зупинили Мирона Кіндія, котрий скористався зручною передачею Василя Дениса й головою увігнав м’яча у сітку воріт – 2:0. Вочевидь, саме перевага у два м’ячі дещо заспокоїла й розслабила гравців “ТВД”, які раз-по-раз почали помилятися. Огріхи своїх партнерів підчищав Андрій Мельник, а в інших епізодах гравці атаки “Рівного” хибили. Натомість як не забив Рогачов після того як Чемерис відбив удар Маржановського прямо перед собою, залишається лише здогадуватися...

Початок другого тайму відзначився кількома помилками “теведистів” і врешті-решт гості скоротили рахунок зусиллями Волоха та Кравчука. Минає ще чотири хвилини й ті ж гравці знову опинилися в центрі уваги: тепер передачу віддавав Кравчук, а завершував атаку Волох – 2:2. На щастя, такий рахунок тримався недовго, бо Засенко діагональною передачею знайшов вільного Вахулу й той не залишив шансів Чемерису – 3:2. Та на цьому  помилки “теведистів” не закінчилися й черговим подрарунком скористався настирливий Сондак – 3:3. Та останнє слово було за підопічними Романа Ковальчика. Гостям з Рівного не допоміг і п’ятий польовий гравець, роль якого виконував Басіч. Два удари Жовтуна “теведисти” спільно з Мельником нейтралізували й здобули таку вистраждану, але важливу, перемогу.    

ИСТОЧНИК: http://mfktvd.com.ua/ua/?n_id=426
Просмотров: 1006 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz