Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 25 » Олександр Кондратюк: „Над реалізацією обов’язково потрібно працювати”
09:42
Олександр Кондратюк: „Над реалізацією обов’язково потрібно працювати”
Гравець львівського „Тайму” та національної збірної України Олександр Кондратюк поділився із нашим сайтом власними враженнями від відбірного турніру до ЧЄ-2010.   

- Дуже сподобалася організація цього турніру, румуни усе влаштували на дуже пристойному рівні, - розпочав розмову Олександр. - Ніде ми не затримувалися, взагалі, організаційні питання нам ні в чому не перешкоджали. Що ще сподобалося? Сподобалося, що збірна України пройшла далі. (Сміється). Ми виконали завдання, посіли в своїй групі перше місце, тепер готуватимемося до чемпіонату Європи.

- Як оціните свою гру?


- Досконалості не має меж, завжди можна грати ще краще, аніж це робиш. Але коли виходив на майданчик, то, як на мене, повністю виконував тренерські вказівки. Хоча міг би і більше забити голів.

- Попри статус суперника аутсайдера, склалося враження, що матч із Андоррою для українців був не простим...

- У першому таймі гри із Андоррою ми повинні були забити 5 голів, а забили лише 2, та ще й пропустили у власні. Все-таки це була перша гра, ми ще не звикли до залу, суперника не достатньо добре знали, тому і реалізація була погана. Андорра взагалі здивувала. Вони з нами продемонстрували цікавий футзал, дали бій румунам, а на голландців у них просто не вистачило сил. В Румунії збірна Андорри привезла лише шестеро футзалістів, практично грали без змін. Тому і не дивно, що на останній матч вони вийшли втомленими. Що ж стосується нашої гри з ними, то ми повністю контролювали гру й перемогли закономірно.

- Натомість, голландці, таке враження, не виправдали авансів, якими наділили їхню збірну перед стартом турніру?

- Не сказав би, що перемогли ми їх без проблем. Після першого тайму наша команда програвала з рахунком 1:0. Але після перерви усе стало на свої місця. Хотів би відзначити Євгена Рогачова, завдяки його дублю ми почувалися на майданчику значно впевненіше. Ми бачили гру голландців із румунами, а тому знали, як з ними потрібно грати.

- Розкажіть, будь ласка, детальніше, про стиль гри збірної Голландії.

- В них є яскравий лідер команди, „стовп”. Він високий на зріст, атлетичний. Взагалі, у них вся така команда, кремезна і відповідний стиль. Вони подовгу м’яч не контролюють, натомість сповідують агресивний футзал, дещо схожий на великий футбол. Збірна Нідерландів не демонструє видовищної, технічної гри, а більш прагматичний футзал. Основним нашим завданням у грі із голландцями, було нейтралізація лідера. Нам це вдалося. За всю гру він мав лишень один небезпечний момент, та й то під завісу матчу.

- В останньому матчі українців влаштовувала нічия. Мабуть, важко було налаштуватися на перемогу у грі із румунами?

- Усі хлопці хотіли виграти, набрати максимум очок. Але психологічно, звісно, розуміння того, що нам вистачить і нічиєї, вплинуло на гру. Установка від наставників була однозначна – лише перемога. Адже граючи на нічию, можна було і пропустити гол. У підсумку, як ви знаєте, ми таки підписали „мирову”. Що ж, не найгірший підсумок...

- У грі із румунами в збірної України знову виникли проблеми із реалізацією...
- Так, це правда. В другому таймі румуни кинулися в атаку й, тим самим, оголили тил. Ми мали чимало гольових моментів, не забивали навіть в порожні ворота. Над реалізацією обов’язково потрібно працювати. В матчах з провідними командами Європи за гру у нас буде лише 2-3 моменти, їх конче потрібно буде використовувати. Якби вміли забивати відсотків 80 зі створеного, проблем би було в нас менше. Іспанці, до прикладу, у відбірних матчах на ЧЄ-2010 не пропустили жодного голу, натомість забили 18. Це справжній еталон, в них треба вчитися футзалу.

- Яке враження від країни?

- В місті Тиргу-Муреш, де відбувався відбірний турнір, був справжній футзальний бум. Зал був завжди переповнений, люди стояли в проходах, на балконах. На майданчику, на відстані 2 метрів ми один одного не чули. Адже уболівальники зчиняли неймовірний галас, співали пісні, криком підбадьорювали гравців. Психологічно було важко. Саме місто не велике, на кожному кроці були розвішені афіші футзальних ігор. Можна сказати, що Тиргу-Муреш в ці дні жив футзалом. Загалом, цікаво при такому ажіотажі проводити матчі.

- Звісно, у грі із збірною Румунії, уболівальники підтримували своїх футзалістів. А в інших двох матчах українців місцеві уболівальники кому симпатизували?

- Загалом, уболівальники тішилися забитим голам. Хоча після збірної Румунії, місцеві мешканці симпатизували команді Андорри. Їхня гра усім сподобалася.

- Чим же Андорра вразила усіх?

- Ця збірна демонструвала цікавий футзал. Скажімо, ми грали за принципом „віддав пас й чим по-швидше відкрився”.  Андорра ж побудувала свою гру на індивідуальній майстерності гравців, взагалі їхній стиль дуже нагадує стиль гри іспанців. Гравці технічні, часто йдуть в обіграш, ефектно зі сторони виглядають дії Андорри. Ця збірна насправді здивувала.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/163/3/
Просмотров: 913 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz