Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 23 » Румунія – Україна. Післяматчеві коментарі
19:02
Румунія – Україна. Післяматчеві коментарі

Вирішальний матч проти збірної Румунії виявився настільки виснажливим (передусім, у психологічному плані), що футзальна збірна України довго "переварювала" ті супернапруженні останні хвилини двобою. Принаймні, з роздягальні наша команда вийшла набагато пізніше, ніж колеги-суперники.

На виході з арени змагань їх очікувала невеличка група підтримки з Чернівців, а також... румунська фан-група, яка через декілька хвилин після українських вболівальників теж підійшла до нашої команди і почала скандувати "Україна! Україна!" Було дуже приємно і навіть трішки зворушливо. Ось на такому фоні переможці групового етапу ділилися своїми першими враженнями від надзвичайно цікавого, напруженого і інтригуючого заключного матчу з господарями змагань – для turnir.com.ua.
Серед перших з роздягальні, кульгаючи, вийшов капітан українців Федір Пилипів, який через травму заключні хвилини провів у ролі "глядача".

Федір Пилипів (капітан збірної України)

Що з ногою?
Нічого страшного. Розтягнення. Все буде добре.

Що відчували в ті останні хвилини, секунди, коли румуни атакували, і доволі гостро...
Дуже сильно хвилювався. Я, напевно, ще ніколи так не хвилювався. Принаймні дуже давно. Просто нам треба було обов’язково не програти. Рахунок 2:2, суперники створювали серйозні моменти біля наших воріт. Моторошно було. Виявилося, що ми могли програти в один м’яч і все-одно пройти до фінальної частини. Але тоді ми цього ще не знали, адже всі заключні матчі відбувалися паралельно. Слава Богу, що зіграли унічию. До речі, у нас моментів теж було дуже багато. Теж ніяк не виходило реалізувати їх. Але останні секунди... Краще би я залишився грати. Якби грав, почувався би інакше - грайє та й все. А так через травму не зміг дограти останні 3-4 хвилини. То я так нахвилювався, що немає слів. Тепер я розумію наших тренерів - як їм важко переживати це все з лави запасних. Тим більше, коли матчі складаються так напружено і коли така відповідальність за результат.

Рідну підтримку з трибун чули?
Так, велике спасибі за підтрику! Нам дуже приємно, що приїхали, нас підтримали. Напевно, те, що приїхала група підтримки, і допомогла втримати цю нічию.

Геннадій Лисенчук (головний тренер збірної України):

Що ту скажеш - я щасливий, що ми виконавли завдання.

У нас, як кажуть, серце пішло в п’яти, коли румуни за неповних сім хвилин до кінця розіграли комбінацію і не влучили у порожні ворота... Що у вас в душі робилося?
Я вірив до кінця, що ми будемо у фінальній частині. Як би не складалася гра, вірив, що ми обовязково досягнемо потрібного результату і пройдемо далі. Було важко, тому що 3 тисячі фанів дружно підтримували свою команду. Збірна Румунії була надзвичайно "заряджена" на боротьбу. Намагалися використати свій останній шанс. Ми це розуміли і ніби все передбачили. Були впевнені всі - і тренери, і гравці, що у підсумку все буде гаразд. І наша впевненість перетворилася на той результат, який нам був потрібний. Ми щасливі з цього.

Федір Пилипів відзначив і роль тих декількох голосів українських вболівальників на трибунах...
Ми все чули. І як вони гімн співали, і як вигукували "Україна! Україна" під час матчу. Дякуємо чернівчанам, що приїхали нас підтримати. Нам було дуже приємно!

Еміл Редуку (гравець збірної Румунії):

Ми зробили все можливе, аби перемогти, але фортуна сьогодні була не на нашому боці. Ми мали багато шансів забити і пробитися до фінальної частини, але не реалізували їх...

Що скажете про збірну України?
Хороша команда. Недарма всі рази грала у фінальних турнірах і має призові місця. Але сьогодні, на мою думку, українці зіграли не дуже добре. Але досягли необхідного результату і крокують далі. А ми – ні. Бажаємо успіхів.

Керівник однієї з румунських фан-груп Міхай (м. Дєва, Румунія):

У збірній 8 представників нашого клубу з м. Дєва. Ми намагаємося підтримати по всій країні як нашу рідну команду, так, звісно, і збірну. Всюди приблиззно така ж патріотична атмосфера, як було тут у Тиргу-Муреш. По-можливості, намагаємося підтримувати збірну і за кордоном, коли є змога виїхати з командою.

Як вам збірна України? Хто був ініціатор цього післяматчевого підходу до нашої командиі скандування "Україна!"?
Ми всі разом вирішили підійти і висловити свою повагу переможцям групи. Україна - хороша команда. Ми бажаємо вам успіхів у фінальній частині. Наші ж втратили свою путівку до фіналу в матчі з Андоррою. Ту гру програвати ніяк не можна було... Шкода, але є так, як є.

Міхай Андрохович (керівник спорту Сучавського повіту):

Матч був фантастично цікавим! Шкода, що ми не змогли перемогти і пройти до фінальної частини. Так, після гри виявилося, що Україна могла програти і все одно пройти далі. Але ж грали до останнього на утримування результату, який гарантував їм перше місце. А отже все було в рамках "fair play", і це приємно!

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/23032009-rumunij_ukraina_pisljmatcevi_komentari

Просмотров: 828 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz