Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 13 » Тестова пауза для молоді
22:56
Тестова пауза для молоді
Під час перерви у чемпіонаті львівська «Енергія» зіграє чотири спаринг-матчі, в яких тренерский штаб передовсім хоче перевірити на профпридатність молодих гравців команди.

Перший товариський матч «Енергія» проведе уже сьогодні – о 15:00 у львівсьому Палаці спорту «Галичина» «зелено-білі» зустрінуться з представником Бізнес-ліги «Локомотивом». А взагалі розклад решти спарингів, які львів’яни проведуть вже наступного тижня, виглядає так: у вівторок зіграють з «Меркурієм», у середу – з «Лембергом» або "Львівхолодом" , у п’ятницю – з вищоліговим МФК «Рівне» (цей матч відбудеться у Рівному).

- Для мене зараз головне подивитися на можливості наших молодих гравців , - відзначає тренер «Енергії» Микола Сич. – Коли , як не товариських матчах таке робити. Все-таки в офіційних поєдинках випускати зовсім необстріляних хлопців – дуже ризиковано. Зараз просто хочу більш детально подивитися - хто і на що здатний. Крім того, поки ми в офіційних матчах в оновленому складі ще не грали двома повноцінними четвірками – хочеться зараз напрацювати і таку схему.

- Потрохи відновлюється від травми досвідчений Струк. Чи будете награвати ударну першу четвірку у складі того ж Струка, а також Тригубця, Кузя та Федюка?
- На найближчий матч чемпіонату проти «Єнакієвця» (цей поєдинок відбудеться 26 березня у Єнакієві- В.К.) це робити немає змісту – через перебір карток гру пропускає Федюк. Тому у товариських матчах він здебільшого гратиме у четвірці з молодими гравцями. Якщо ж говорити загалом, то поки ще не вирішив чи використовувати усіх наших найдосвідченіших гравців в одній четвірці.
До речі, Струк зараз прихворів – у нього грип. Такий же діагноз і у Хіреша. Та, сподіваюся, до офіційних матчів вони вже цілком одужають та будуть готові грати.

- А окрім спаринг-поєдинків, який розпорядок тренувань зараз у вашої команди?
- Щовівторка та щочетверга маємо по два тренування. У інші дні, окрім неділі (це вихідний), проводимо по одному заняттю. Відзначу, що під час тренуваннь окрім ігрових вправ включаємо і фізичні – займамося у тренажерному залі, здійснюємо пробіжки.
Після останнього спарингу з «Рівним» ще проведемо одне заняття у суботу наступного тижня і вже будемо готуватися до виїзду у Єнакієве.

 ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=789
Просмотров: 929 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz