Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 12 » Пилипів: Тренуємося в Чернівцях, але подумки вже в Румунії
21:00
Пилипів: Тренуємося в Чернівцях, але подумки вже в Румунії

Після першого тренування у Чернівцях, де збірна України з футзалу готується до відбірних матчів Євро-2010 (19-22 березня, Румунія), капітан збірної Федір Пилипів поділився враженнями від прийому та «румунськими планами» в інтерв’ю для turnir.com.ua.

Раніше бували у Чернівцях?
Лише одного разу – торік ми грали тут товариський матч з місцевим «Меркурієм». Зараз –другий раз. Чернівці – старовинне, гарне місто. Насільки я знаю, минулого року святкували 600-ліття від першої писемної згадки про столицю Буковини. Тут дуже затишно, комфортно. Звісно, зараз ніколи особливо милуватися містом, адже приїхали сюди готуватися до відбірних матчів. Але зазначу, що поселили нас до дуже хорошого готелю. Умови для проживання – чудові. Харчування – супер. Зал дуже гарний. Тобто все зробили для нас, щоби ми добре підготувалися і поїхали до Румунії робити свою роботу.

Тобто подумки ви вже у Румунії?
Звичайно! Ми готуємося, треба налаштовуватися як слід, назад дороги немає. Треба виходити до фінальної частини з першого місця. Керівництво поставило перед нами дуже серйозні завдання. Ми спеціально приїхали сюди за тиждень до від’їзду до Румунії, щоби якнайкраще підготуватися. В команді багато молодих хлопців. У всіх очі горять, всі палають бажанням довести, що вони гідні місця в основі. І готові вибити з тієї основи будь-кого, в тому числі і мене (сміється – авт.). Всі ми хочемо довести, що український футзал недарма має у своєму активі нагороди європейського та світового гатунку. Постараємося зробити все можливе, аби підтвердити здобуте реноме. Для нас наставник збірної Геннадій Лисенчук та президент місцевого «Меркурія» Іван Боднар зробили всі умови для підготовки. Кожен має займатися своєю справою. Тепер треба виходити і робити свою роботу вже нам. Залишається ще дрібничка (сміється –авт.) – виграти у Андорри, Голландії та Румунії.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/intervija/11032009-pilipiv_trenuemosj_v_cernivcjh_ale_podumk

Просмотров: 879 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz