Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 8 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ПЛАНЕТА-МІСТ" (Київ) - 6:0 (2:0)
09:41
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ПЛАНЕТА-МІСТ" (Київ) - 6:0 (2:0)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ПЛАНЕТА-МІСТ" (Київ) - 6:0 (2:0)

6 березня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Подранний, Конюхов (обидва - Житомир). Інспектор: Соломонко (Львів).
Ураган: Іжаковський - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Пилипів-к, Піддубний, Шотурма.
Планета-Міст: Лисенко-к - Москалюк, Шевченко, Задорожний, Чернієнко - Косенко, Шпичка, Мельник, Дяк - П.Корнійчук.
Голи: Сімка (10), Павлюк (18), Валенко (26, 36), Кулик (36), Цвєлих (39).
Попередження: Лисенко (33).

З перших хвилин стало зрозуміло, що івано-франківці вийшли на майданчик з величезним бажанням реабілітуватися перед власними вболівальниками за два попередні поєдинки. Прикра домашня поразка від "Єнакієвця" (1:2) та розгромне фіаско від "Локомотива" (1:8) у Харкові відкинули прикарпатців на сьоме місце, тому матч з сусідом по турнірній таблиці "Планетою-Міст" мав дати відповідь, чи відійшли гравці "Урагану", насамперед, морально і психологічно після цих болісних невдач.

Швидкого гола забити не вдалося, хоча до сьомої хвилини поперечина і стійка двічі врятували Лисенка після ударів Сімки та Паршикова. На екваторі першого тайму рахунок було відкрито. Четвірка Кіндратів - Цвєлих - Ярий - Сімка, як у старі-добрі часи, швидко і ефектно розіграла красиву комбінацію, підсумком якої став гол Сімки. Вже за хвилину він міг вдруге засмутити гостей, однак м'яч пролетів поруч зі стійкою. Далі пішов відкритий футбол у виконанні обох команд, проте завершальним ударам Паршикова, Задорожного і Шевченка трохи забракло влучності, а небезпечні постріли Цвєлих і Валенка голкіпер "Планети" зумів в падінні перевести за межі майданчика.

До кілька хвилин до перерви господарі додали в швидкості, і логічним підсумком таких атакувальних дій "Урагану" став другий гол. На 18-й хвилині Паршиков з аута відпасував на Кулика, той правим флагом пройшов вперед і прострілив до воріт суперника, де Павлюк в один дотик переправив м'яч у сітку - 2:0. Вже за мить Шевченко прийшов на допомогу своєму голкіперу, вибивши м'яча з лінії воріт після удару Сімки. А на останніх секундах "планетівцям" знову пощастило, коли Ярий красиво перекидував м'яча через київського воротаря, однак збільшити перевагу господарям завадила дальня стійка.

Другу половину зустрічі активніше почали гості, однак Шевченко і Дяк по воротах Іжаковського пробили трохи неточно. Після цього прикарпатці майже миттєво перехопили ініціативу і мали кілька нагод відзначитись, найбільше ж пощастило Валенку. На 26-й хвилині Євген промчав правим флангом і обачливо пробив повз кіпера в нижній дальній кут - 3:0. Згодом тільки Кулик і Цвєлих мали кожен по дві можливості залишити свої "автографи" у воротах киян, але вкотре виручав Лисенко. В свою чергу, його колезі Іжаковському також не доводилось нудьгувати, і після небезпечних ударів Задорожного, Мельника і росіянина Дяка прийшов час "ураганівському" воротареві демонструвати свою реакцію.

Розв'язка наступила на 36-й хвилині, коли індивідуально сильно і гостро зіграв Кулик. Спочатку він обікрав Задорожного і виходив на сам-на-сам з Лисенком, при цьому не пожалкував відпасувати ліворуч набігаючому Валенкові, котрий оформив "дубль". А через кілька секунд Кулик у боротьбі з Дяком видряпав м'яч і в падінні переправив його в незахищені ворота. До останньої хвилині Косенко виходив п'ятим польовим у "Планети", аж поки Цвєлих не перехопив невдалий пас Шевченка і поставив фінальну крапку, вщосте вразивши порожні ворота суперника.

ИСТОЧНИК: www,uragan.if.ua
Просмотров: 776 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz