Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Март » 6 » " Енергія "- " Марріон " 2:5 (0:1)
23:05
" Енергія "- " Марріон " 2:5 (0:1)
" Енергія "- " Марріон " 2:5 (0:1)
6 березня. м.Львів. ПС "Галичина" . 300 глядачів.
Судді: О. Коваленко (Донецьк), В. Бельков (Макіївка)
"Енергія": Пітуля - Федюк, Кузь, Скрильов, Тригубець - Хіреш, Хлюбко,Онищук.
"Марріон": Дімов - Лужанський, Воронін, Степанов, Захаренко - Шамотій, Гавриленко, Вершинін, Шерстньов.
Голи: Тригубець , 21 , 27 ; Хлюбко , 40(у власні ворота) - Степанов ,18 , 34 ; Шамотій ,38 ; Вершинін , 40
Попередження: Федюк ; - Степанов

Поєдинок між львівянами і одеситами можна поділити на дві частини.Перша частина - це гра до 32 хвилини , коли "Енергія" вигравала 2:1, і здавалося , що в цей день "енергетики" як мінімум не програють , а друга частина матчу коли "Марріон" почав грати з п`ятим польовим гравцем.
Сам матч розпочався доволі спокійно і гольових моментів на початку гри не виникало. Одесити більше володіли м`ячем , "Енергія" здебільшого захищалася і при першій нагоді переходила в контратаку . Ближче до середини першого тайму Федюк відібрав м`яча на половині гостей відпасувався з Скрильовим ,але в останній момент захисники вибили мяч.
Гості відповіли ударом Вершиніна - надійно зіграв Пітуля , і небезпечним виходом два в одного ,але прогавили момент . Натомість "Енергія" поступово вирівняла гру і почала сама активно атакувати і створювати хороші можливості.
На 14 хвилині Федюк пройшов від цетра майданчика до воріт "Марріона", віддав на Тригубця ,який пробивав по воротах,але в останній момент Лужанський підстрахував Дімова . На 17 хвилині Хлюбка вивели один в один , але Олександр не зумів завдати удару.
Не забиваєш ти - забивають тобі . Це правило спрацювало на 19 хвилині , коли гості розіграли штрафний і Степанов точно пробив з гострого кута 1-0.
Під завісу першої половини матчу "енергетики" мали дві хороших нагоди зрівняти рахунок. Спершу Кузь зіграв у стінку з Тригубцем , Сергій пробивав - Дімов парирував удар , а за кілька секунд небезпечну передачу Федюка перервав захисник гостей.

Вже на початку другого тайму після помилки захисника Кузь вийшов один на один , але воротар парирував удар. На 21 хвилині Хіреш пройшов по правому краю, прострілив на дальню штангу, і Тригубцю залишалося лише підставити ногу щоб зрівняти рахунок - 1:1.
"Енергія" в цей момент відчула , що можна не тільки захищатися , а і продуктивно атакувати . В одній з чергових атак Хіреш знаходить Кузя , який в один дотик переправляє м`яча на дальню штангу і Сергій Тригубець виводить господарів вперед - 2:1.
Після цього як львівяни вийшли вперед і мали ще кілька нагод відзначитись,( небезпечно пробивали Тригубець,Федюк ) здавалося , що перемога вже близько , але... За вісім з половиною хвилин "Марріон" почав грати з п`ятим польовим гравцем , і події на майданчику кардинально змінилися. Спочатку помінявся сам малюнок гри,а згодом і рахунок на табло.
На 34 хвилині ,Степанов , після красивого розіграшу зрівнює рахунок - 2:2 , пізніше двічі помилився молодий Хлюбко. В першому епізоді не поспів за гравцем і гості виходять вперед - 3:2, а вдругому не порозумівся з Федюком і головою зрізав м`яча у власні ворота. Останній гол одесити забили після розіграшу аута перекинувши м`яча через Федюка , який також грав у ролі воротаря "ганяли" - 2:5.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=776
Просмотров: 802 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz