Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 28 » Станіслав Гончаренко: «Дуже важко керувати командою»
23:50
Станіслав Гончаренко: «Дуже важко керувати командою»

goncharenko1.jpgСьогодні настав останній день східноукраїнського турне «таймівців». На львівську команду очікує непростий матч проти «СумДУ», і в той же день команда потягом вирушить в рідне місто. А гра буде насправді непростою. По-перше, суперник завжди готовий припіднести сюрприз, а по-друге, психологічний стан у гравців «Тайму» не найкращий.

-- Для нас настав найскладніший період, -- розповів клубному сайту наставник «Тайму» Станіслав Гончаренко. – Я дуже занепокоєний тим, що з кожним днем, з кожним готельним номером, адаптація до нового міста проходить складніше, аніж до того. Команду зараз важко впізнати, гравці дуже втомилися.  Готель, кафе, одне тренування в день (в жодному місті нам не дозволяли тренуватися частіше), -- психологічно важко жити в такому ритмі впродовж стількох днів. А в такому стані дуже важко керувати командою.
 

- Усі гравці готові до гри з "СумДУ"?
-- Першого дня в Луганську травмувався Скорий, його ми відразу відправили додому. Кондратюк зазнав серйозного ушкодження у грі із харківським «Монолітом». На брову йому наклали 6 швів.  За порушення проти Кондратюка правил призначили штрафний, який реалізував Легчанов. Так, Бог відплатив супернику за травму нашого гравця. Це був третій, переломний гол у матчі, тож Кондратюк постраждав не дарма. 
 

-- Що скажете про «СумДУ»?
-- Суперник не простий. На перший погляд без серйозних імен, без амбіцій, але завжди радий при піднести сюрприз. «СумДУ» -- підступний суперник. Звісно, ми сумчан не боїмося, але остерігаємося. За останні три роки «Енергія» в кожному сезоні цій команді програвала.  Навіть у чемпіонському для себе чемпіонаті «енергетики» програли «СумДУ». А в нас четвірка складається саме з колишніх гравців «Енергії». Їм, мабуть, буде в психологічному плані важче, аніж іншим. Зрештою,  наші матчі із сумчанами теж завжди були непростими.
 

-- По поверненні із Сум, надасте час своїм гравцям на відпочинок?
-- Відпочивати ніколи. Повернемося до Львова в неділю у вечері, у вівторок треба провести процедури по відновленню, а наступного дня на нас чекає повноцінне тренування, позаяк уже 6 березня граємо із житомирським «Контингентом». Згодом, половина гравців вирушить в табір національної збірної

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/142/3/

Просмотров: 791 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz