Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 17 » Післяматчеві коментарі «таймівців» та «енергетиків»
00:46
Післяматчеві коментарі «таймівців» та «енергетиків»

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму» - Так ми перемогли з відчутною різницею у рахунку, але змістом гри загалом я не задоволений. Багато помилок робили. Знаєте, у тому, що перемогли з рахунком 7:2, маємо у більшій степені бути вдячними суперникам, аніж самим собі. Все-таки опоненти припустилися багато помилок в кінці гри. Хочу додати, що на такий матч, як сьогодні, мої підопічні мали б налаштовуватися більш серйозно і відповідально.

Сергій Якунін, гравець «Тайму» - Наші суперники ближче до завершення поєдинку вже помітно змучилися. Можливо, саме через це нам вдалося довести рахунок до розгромного. Хочу також сказати, що сьогодні на «Енергію» налаштовувалися, як на звичного суперника, навіть попри те, що багато гравців нинішнього «Тайму» грали проти своє колишньої команди.

Андрій Федюк, гравець «Енергії» Сьогодні ми впродовж усього матчу здебільшого оборонялися. Такі сьогодні реалії – проти команди рівня “Тайму” ми можемо грати тільки так. З іншого боку, якщо цілий матч захищатися, то на перемогу (і взагалі на позитивний результат) сподіватися складно. А в атаці нам наразі, на жаль, багато чого не виходить.

Сергій Тригубець, гравець «Енергії» Нам забракло сил і бажання. Спочатку матчу з цими компонентами проблем не було, але потім... Тренер казав нам більше тримати м’яча, грати спокійніше. На жаль, сповна виконати прохання наставника так і не зуміли.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/134/3/

Просмотров: 815 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz