Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 13 » Станіслав Гончаренко: «Чиновники з АМФУ не працюють з командами, вони не знають їхніх проблем»
11:54
Станіслав Гончаренко: «Чиновники з АМФУ не працюють з командами, вони не знають їхніх проблем»
Головний тренер «Тайму» про результати жеребкування розіграшу Кубка:

"Перш за все, потрібно дивитися не на суперника, а на суть. Проблема в тому, що для чвертьфіналів погано обраний час. Першу гру із ЛТК ми проводимо 21-го лютого. Відтак, 19-го маємо потягом вирушити в Луганськ. До Львова ми повернемося 22-го увечері, а наступного дня знову маємо вирушити в дорогу, позаяк 25-го ми граємо у гостях із харківським «Монолітом», а 1 березня  - в Сумах, тож повернемося до Львова з Харкова на один день і знову в дорогу. Скажіть, а коли команда має тренуватися, готуватися до матчів, відпочивати? Звісно, ми їздити туди-сюди впродовж майже двох тижнів не будемо, житимемо в готелях й керівництво клубу змушене буде в часи економічної кризи виділяти додаткові кошти. Як на мене, ця ситуація укотре наглядно  демонструє низький рівень професіоналізму людей, які відповідають за принципи проведення кубкового турніру.

 Не так давно національна збірна проводила спаринги зі словаками. П’ятеро гравців «Тайму», а це половина збірної,  перед тим повернулися із Луганська. Тобто, 28 годин провели в дорозі, зіграли матч, а потім знову 28 годин дороги й замість відпочинку вони поїхали в Словаччину. Саме це стало основною причиною поразки нашої збірної у першому матчі. В аналогічну ситуацію ті ж гравці потрапили в клубі. Позаяк, організатори розіграшу Кубка не посприяли тому, аби усі команди були в однакових умовах.  Чиновники із Асоціації мали б глянути в календар й вникнути в нього. Вони б тоді прийняли рішення проведення першої кубкової гри «Тайму» й ЛТК у Львові. А так, згоди не має, позаяк чиновники не сідають у потяг, не їдуть ним 28 годин, а після цього не проводять гру й не повертаються додому. Чиновники з АМФУ не працюють з командами, вони не знають їхніх проблем. Вони призначають час, не вникаючи в календар.

Взагалі, розіграш Кубка потрібно проводити в зовсім інші терміни.  1/16 фіналу проводити наприкінці жовтня, коли команди першої ліги лише завершують підготовку до чемпіонату, в цей час їм потрібні спаринги із командами, вищими за класом.  Всередині листопада грати 1/8 фіналу, через місяць повторні ігри. Чвертьфінали, було б добре, планувати на середину січня, а через місяць повторні ігри. В середині березня півфінал, у квітні матчі-відповіді, фінал же, через місць у травні. Такий календар би усіх задовольнив.

А так, існуючий календар дуже не досконалий. Друга гра півфіналу запланована на 25 квітня, лише після цих ігор з’ясується, хто гратиме у фіналі. Вирішальна ж гра відбудеться 3 травня. А наскільки важко придбати квитки на потяг напередодні травневих свят, коли уся країна вирушає в дорогу, ми усі прекрасно знаємо.  Виходить, що і квитки заздалегідь не замовиш й дуже важко їх буде взяти 25 квітня".

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/129/3/
Просмотров: 1173 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz