Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 9 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КОНТИНГЕНТ" (Житомир) - 5:1 (2:1)
19:13
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КОНТИНГЕНТ" (Житомир) - 5:1 (2:1)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КОНТИНГЕНТ" (Житомир) - 5:1 (2:1)
6 лютого. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Гора (Київ), Кравченко (Суми). Інспектор: Шевцов (Київ).
Ураган: Корнєєв-к (Іжаковський, 29) - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Пилипів - Цвєлих, Шотурма.
Конгингент: Проценко - Романов, Доманський, Черниш, Мухін-к - Піхоцький, Оліщук, Будін, Саківський - Литвиновський.
Голи: Піддубний (3, 14), Цвєлих (23), Сімка (29, 32) - Саківський (13).
Попередження: Паршиков (37) - Будін (25).

Це була перемога, яка далась "Урагану" без надзусиль. Після "сухого" гостьового розгрому "СумДУ" в попередньому турі (6:0) вболівальники зібрались побачити щось подібне і в поєдинку з "Контингентом". Чекати першого забитого м'яча їм довго не довелось. Вже на третій хвилині рахунок було відкрито, коли Піддубному ніхто не завадив пробити точно з дев'яти метрів майже по центру - 1:0. Після цього м'яч ще кілька разів міг побувати у сітці воріт житомирян, однак Пилипіву, Павлюку і Валенкові не вдалось переграти Проценка, а Сімці не вистачило кілька сантиметрів, щоб замкнути простріл Пилипіва.

На 13-й хвилині Валенко "обікрав" Піхоцького і виходив сам-на-сам з голкіпером гостей, але Проценко нейтралізував ситуацію, вибігши з воріт майже до центру, після чого Литвиновський зумів "накрутити" трьох івано-франківців і низом пробив в лівий від Корнєєва кут - 1:1. Однак вже за хвилину Піддубний, котрого забули на лівому фланзі захисники, отримав передачу від Валенка і точним ударом з п'яти метрів не залишив жодних шансів гостям, оформивши свій перший дубль у футболці "Урагану".

Ще три голи глядачі побачили після перерви, і всі вони були забиті у ворота "Контингенту". На 23-й хвилині Пилипів на лівому фланзі обіграв Доманського, віддав передачу на Ярого, той відпасував Цвєлих, і Валентин завершив ефектну атаку "Урагану" - 3:1. Згодом Проценко двічі врятував гостей після небезпечних ударів Цвєлих. Мухін допоміг своєму голкіперу після розіграшу кутового івано-франківцями, ще одного разу Ярий з десяти метрів пробив над поперечиною. Все ж зусииля господарів увінчалися успіхом: Цвєлих пасом знайшов на шестиметровій лінії Сімку, котриий в боротьбі переграв Мухіна і елегантно перекинув м'яча над Проценком - 4:1.

На екваторі тайму у складі "Урагану" сталися дві заміни. Спершу замість Корнєєва, котрому м'яч після удару Оліщука влучив в обличчя, місце у воротах зайняв Іжаковський. А через хвилину під шалені оплески івано-франківської публіки вперше на майданчику з'явився Петро Шотурма. 16-річний вихованець доволі активно увійшов у гру, і якщо перший удар нової "десятки" господарів голкіпер відбив, то з другої спроби м'яч ледь не побував у сітці, однак Проценку допомогла стійка воріт. Потім свою нагоду відзначитись втратив Павлюк, - м'яч пролетів поруч зі штангою. Перед тим, як забити ще раз, Сімка свій момент змарнував, але за кілька секунд Андрій пробив точнісінько в "дев'ятку" - 5:1. Цей дубль став другим для Сімки в останніх двох поєдинках чемпіонату.

У "Контингента" непогані моменти мали Будін і Мухін, однак Іжаковський у воротах господарів діяв надійно. На 38-й хвилині Піддубний міг оформити і хет-трик, однак перехитрити голкіпера втретє йому не судилося. Ще одного разу Проценко прийняв на себе потужний постріл Ярого. Таким чином, "Ураган" вдруге у чемпіонаті переграв житомирську команду, забивши на один гол більше, аніж у першому колі.

Павло ШАЛФЄЄВ, головний тренер "Контингента":
- Команда "Ураган" сильніша за "Контингент". Такий висновок можна зробити навіть з тієї комплектації, яку має івано-франківський клуб. Ми ж маємо одного Романова і нещодавно взяли двох 19-річних гравців, а також Оліщука, який не підійшов "Урагану". Господарі були сильніші, і вони заслужено перемогли. У цьому немає питань.
Я півтора роки я працюю з командою, і ми за цей час повтроюємо одні і тіж самі помилки. Причому їх житомирські хлопці, яким я черговий раз довіряю. Оліщук тут грав - його було помітно. 19-річний Будін прийшов із Запоріжжя і виглядає на хорошому рівні. Іншим гравцям дуже важко. Ось і була у нас сьогодні фактично тільки одна номальна четвірка плюс Піхоцький. І все! Я прихожу до висновку, що у наступних матчах нехай грають п'ять-шість гравців, але тільки не четвірками.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Моменти були як в одної команди, так і в іншої. Наші шанси на позитивний підсумок були вищими. Загалом, я вважаю, що сьогоднішня гра була повністю нашою, а забитий "Контингентом" гол я би назвав швидше недпорозумінням. Ми швидко відігралися, і все одразу стало на свої місця. Хотів би відзначити і хороший фізичний стан гравців, чого не вистачало у другій половині нещодавнього матчу з "Таймом". Мабуть, ми дещо переборщили на зборах. Але зараз, здається, вже трішки відійшли, відпочили і ось одразу прийшов результат - дві впевнені перемоги над "СумДУ" і "Контингентом". Зрозуміло, що це команді трішки нижчого рівня, чим той же "Тайм". Але зараз слабких команд немає і будь-якого суперника просто так не візьмеш.

Дуже радує, що ми почали забивати по п'ять-шість м'ячів за гру. Як воно буде далі - подивимось. Єдине, що знову в нас було вдоста нереалізованих моментів, але це ще прийде. Зараз, як на мене, більш-менш ми вже створили той таки потрібний колектив.

- Сьогодні вже у другому матчі поспіль на майданчику з'явився вихованець "ураганівської" школи 16-річний Петро Шотурма...
- Користуючись нагодою, я звертаюсь до усіх хлопчаків, які також мріють колись, можливо, грати в "Урагані". Ось вам свіжий приклад - Петро Шотурма, який прийшов з "ураганівської" ДЮСШ в першу команду. Петро виходив у Сумах, вийшов сьогодні, вже зараз видно, що у нього є хороший потенціал. Буде працювати - все буде добре. Найголовніше - що в нього є дані, є голова, є думка.

- Виїзний матчі в Сумах за "Ураган" відстояв Олег Іжаковський. Сьогодні зі старту вийшов Владислав Корнєєв. Чому відбулася зміна голкіперів?
- У нас два рівних воротарі. По тренуваннях претензій нема ні до одного, ні до іншого. Тому ми стараємось рівноцінно їх використовувати у матчах, постійно тримаючи в тонусі і даючи можливість зіграти обидвом.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 857 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz