Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 3 » Про дієвість чоловічої розмови та „поганий слух” у луганчан
00:09
Про дієвість чоловічої розмови та „поганий слух” у луганчан
Коментарі після матчу 17-го туру „Енергія" – ЛТК (5:5) .


Микола СИЧ (головний тренер „Енергії”): У перерві гри поговорили по-чоловічому.

-- Ніхто не сподівався, що наша перша четвірка, складена з досвідчених гравців (Луців, Вацяк, Федюк, Тригубець – авт.) так невдало розпочне матч. Саме коли наші провідні виконавці були на майданчику, ми пропустили чотири голи. Мабуть, хлопці думали на класі переграти суперників – не вийшло. До того ж не виручив наш молодий воротаро Пітуля.
У перерві в нас відбулася чоловіча розмова і вже на другий тайм мої підопічні вийшли зовсім з іншим настроєм – зробити все можливе, аби не зганьбитися. Все ж на майданчику були не зовсім молоді і недосвідчені „пацани”. Врешті хлопці такі „завелися” та змогли відігратися. Допомогло й те, що на утримання почали грати опоненти – повірили, що ми їх не наздожинемо. В цілому, вважаю, результат поєдинку закономірний.



Валерій ТУРКІН (головний тренер ЛТК): Ми психологічно надломилися.
--Гадаю, не втримали перевагу у рахунку через те, що банально розслабилися. Я в перерві казав хлопцям, що цього робити неприпустимо, навіть попри нашу перевагу у чотири м’ячі. Напевно, не всі підопічні почули мої слова. До того ж згодом ми ще й десь психологічно надломалися.

Поза тим, нам було тяжко грати й через те, що хлопці швидко „нахапали” багато фолів. Відтак, після цього кожен жорсткий стик міг завершитися пенальті у наші ворота.


Сергій ТРИГУБЕЦЬ (гравець „Енергії”): Рук ніхто не опускав – це ж міні-футбол.

--Ми не були готові до такого початку матчу. Зіграв фактор несподіванки, також супернику вдалось забити три голи, коли м’яч влітав в дев’ятку - таке не часто буває. Але в перерві тренери і керівництво нам сказали, щоб ми вийшли в другому таймі і надолужили втрачене. Міні-футбол така гра, де за хвилину можна забити навіть і 2-3 голи. Ніхто з хлопців руки не опускав, а навпаки один одного підбадьорили. Ми хотіли перш за все собі довести, що ми можемо не програти цій команді.
Стосовно того, чому я пробивав десятиметрові. Це не була установка тренера, просто на тренуваннях ми пробиваємо десятиметрові удари і вибираємо трьох-чотирьох гравців, які найкраще їх виконують. Хто себе найкраще відчуває у грі, той підходить до м’яча та виконує пенальті.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=696
Просмотров: 911 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz