Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Февраль » 2 » «Енергія» - ЛТК – 5:5:
11:14
«Енергія» - ЛТК – 5:5:
«Енергія» – «ЛТК» – 5:5 (0:4)
1 лютого. Львів. ПС «Галичина». 700 глядачів.
Судді: Ю.Зорін (Жовті води),Д.Безпорочний (Харків)
«Енергія»: Пітуля – Луців, Федюк, Вацяк, Тригубець – Кузь, Скрильов, Радько, Хіреш – Онищук.
«ЛТК»: Ципун – Журба, Безсалов, Ятло, Ануфрієв – Юрков, Сопільняк, Тменов, Смоловик.
Голи: Луців, 25; Тригубець, 30, 32; Вацяк, 32; Радько, 39 – Ануфрієв, 3, 7, 11, 27; Юрков, 3.
Попередження: Федюк, 37 – Тменов, 8; Юрков, 24
Вилучення: Тменов, 13.

«Енергія» вийшла на поєдинок із ЛТК не тільки у оновлено-омолодженому складі, а й у новій формі. Усім присутнім було цікаво на що ж спроможні такі «зелено-білі». І, забігаючи наперед, слід відзначити, можливо, у індивідуальній майстерності окремих гравців нинішня «Енергія» і поступається колишній, але у бажанні перемогти - аж ніяк.

Хоча початок поєдинку для львів’ян вийшов досить змазаним. ЛТК, яке сподівалось здобути три очки, пішло вперед. Вже на 3 хвилині Ятло вирвав м’яч у Вацяка і Луціва і віддав на Ануфрієва, якому не склало зусиль відправити «круглого» у порожні ворота. Не пройшло й хвилини, як Юрков несподівано пробив здалеку і застав зненацька молодого воротаря «Енергії» Пітулю. Львів’яни намагались вирівняти гру, але на 7-й хвилині дістали ще один гол. Той ж Ануфрієв пробив із правого боку штрафного майданчика під перекладину - 0:3. «Енергетики» відповіли ударами Федюка і також нагодою забити у Хіреша, але безрезультатно.

А от Ануфрієв розійшовся. На 11-й хвилині він дальнім пострілом вразив дев’ятку – 0:4. При чому, варто зауважити, усі голи були забиті, коли на майданчику у «Енергії» була перша досвідчена четвірка. Здавалось, що такої переваги луганчани вже не втратять. Але із відходом колишньої основи, характер у «Енергії» не пропав. Хоча у першому таймі, навіть після вилучення Тменова, скоротити відставання у рахунку львів’яни не змогли, але зате що було після перерви!..

На початку другого тайму Луців, вийшовши сам на сам із воротарем, обіграв того, але не влучив у ворота із гострого кута. Та згодом той же Луців поклав початок голам «Енергії». Він замкнув передачу Вацяка. Через 2 хвилини Ануфрієв оформив покер, але це був останній гол луганчан у цей день. Далі забивала лише «Енергія», а гравці ЛТК тільки те і робили, що фолили. Вацяк за шостий фол не зміг покарати гостей. Але це зробив Тригубець, який повернувся у свою команду після стількох поневірянь у «Інтеркасі» і «Таймі»: травм і операцій. Тепер Сергій знову забиває у вищій лізі за «Енергію». Ще й до того Сергій забив з гри.

Гості, відчувши, що вони втратили нитки, начебто, переможної гри, відразу взяли тайм-аут, але «Енергію» вже було не спинити. Вацяк пробив із 12 метрів, Ципун цей удар ще витягнув, але із другим дальнім пострілом він не справився – 4:5. Господарі продовжували обстрілювати володіння Ципуна. Воротар тільки і встигав відбивати удари Тригубця і Федюка. За дві хвилини до сирени Федюк вийшов п’ятим польовим. І «енергетики» розіграли зайвого. Вацяк віддав на Тризубця, а той на Радька - і вже 5:5. Шкода, що часу залишалось лише півтори хвилини, так б львівська команда точно дотиснула гостей. Хоча один шанс і так мали. Тригубець пробивав черговий десятиметровий, але м’яч пройшов повз ворота.

Після матчу усі вболівальники стояче аплодували своїм улюбленцям за гру і проявлений характер.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=693
Просмотров: 826 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz