Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 29 » Кубок Украины 1/8 финала ТВД-Монолит-2:3
00:57
Кубок Украины 1/8 финала ТВД-Монолит-2:3

"ТВД" (Львів) - "Моноліт" (Харків) - 2:3 (перша гра - 2:2) 

Голи: Кордоба (13), Маржановський (40) - Мдзінарішвілі (18), Таранчук (28), Вахула (30, автогол)

“ТВД”: Мельник – Вахула, Сільченко, Рогачов, Маржановський – Денис, Кордоба, Хавер, Засенко – Цимбаляк, Кіндій

“Моноліт”: Гурко (Дєнюжкін, 39) – Крамаренко, Сколотій, Воронін, Мдзінарішвілі – Чуднов, Рекунчак, Ніколаєнко, Каргін – Таранчук

Попередження: Чуднов (23)

Вилучення: Денис (39) 

 

Після першого кубкового матчу 1/8 фіналу між “ТВД” і “Монолітом” у Харкові (2:2), практично жоден з уболівальників львівського спорткомплексу “Галичина”, а їх, до речі,  в цей робочий час зібралося чимало, не сумнівався в перемозі львівської дружини. Бо підопічних Романа Ковальчика влаштовувала навіть нічия – 0:0 чи 1:1. “Сухим” тримався рахунок аж до 13 хвилини, коли Денис видав зрячий пас на Кордобу, котрий вправно розвернувся і влучно пробив – 1:0. Хоча матч розпочався без так званої розвідки: команди з перших хвилин почали обмінюватися ударами. Гості частіше фолили, але після розіграшів штрафних ударів надійно діяв воротар “Моноліту” Іван Гурко. Він же на 4-й хвилині нейтралізував вихід віч-на-віч Маржановського. За хвилину уже Мельник врятував свою команду після того, як Кордобу збили в центрі майданчика, свисток арбітра мовчав і гості організували швидкий контрвипад, Каргін добивав м’яч здавалось би у порожні ворота, але кіпер “теведистів” встиг відвести загрозу. Згодом уже згадуваний Кордоба добивав м’яч після потужного “пострілу” Хавера, але Гурко мужньо кинувся на  м’яч. А от індивідуальний прохід Рогачова, коли Євген на своєму шляху обіграв відразу двох опонентів, не завершився ударом, бо його від м’яча відтіснив хтось із гравців харківської команди. Згодом той же Рогачов пробив, але Гурко відбив м’яч на кутовий. Загалом же у перші десять хвилин у діях обох команд спостерігався певний каламбур і на майданчику було багато метушні, а мало конструктивних дій. Дещо змінилася ситуація після першого голу. Наставник “ТВД” взяв тайм-аут і на 17-й хвилині “Моноліт” повинен був пропустити другий гол, але Гурка підстрахувала стійка після сочного удару Рогачова. Практично тут же спрацювало неписане, але перевірене футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Воротар “Моноліту” Гурко дальнім вкиданням відшукав Рекунчака, той у один дотик зіграв на Мдзінарішвілі й гравець, який ще донедавна грав у бізнес-лізі Харкова вправно розібрався з Мельником – 1:1.

Цей рахунок влаштовував “ТВД”, але іншої думки був “Моноліт”, за який з другого тайму почав грати капітан команди Сергій Таранчук. Саме він і став героєм зустрічі. Спершу він з гострого кута якимось дивом поцілив у верхній кут воріт Мельника – 1:2. А за дві хвилини сильний простріл Таранчука замкнув ... “теведист” Вахула – 1:3. Звісно, за таких обставин львів’яни пішли в атаку уп’ятьох, але і за таких обставин Рогачов з Кордобою у “рамку” не поцілили, а удар Сільченка парирував Гурко. Одним словом, не день “ТВД”. За хвилину до кінця гри Денис, рятуючи команду від голу, зіграв рукою, за що отримав червону картку. Щоправда, у меншості Маржановський забив другий м’яч у ворота “Моноліту”, але це не врятувало “ТВД” від вильоту з Кубка України. А в чемпіонаті “ТВД” має шанс зреалізуватися в цьому сезоні. Шанси посісти третє місце доволі реальні. У Єнакієвому 1 лютого “теведистам” не допоможе Василь Денис.

ИСТОЧНИК: http://mfktvd.com.ua/ua/?n_id=413

Просмотров: 917 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz