Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 28 » 1/8 финала Кубка Украины «Кардинал» – «Маріон» – 2:1
01:09
1/8 финала Кубка Украины «Кардинал» – «Маріон» – 2:1

«Кардинал» – «Маріон» – 2:1

Голи: Яцишин (8), Брожко (40) – Вершинін (20).

«Кардинал»: Русецький – Данилюк, Лаба, Танський, Когут – Брожко, Цибик, Яцишин, Волянюк.

«Маріон»: Цибенко – Воронін, Степанов, Костигін, Безуглий – Лужанський, Шамотій, Гавриленко, Вершинін – Шерстнєв.

Попередження: Танський (18).


Цілком справедливо «Кардинал» сподівався на прохід у наступне коло кубкових змагань. Для цього треба було перемогти одеський «Маріон» із різницею у два м’ячі, до того ж дозволивши одеситам відзначитися лише одного разу і не більше. І усі вагомі підстави для цього у львів’ян були. Адже після першої перемоги, які львівська команда здобула саме над «Маріоном», «кардиналівці» почали показувати досить непогану гру.

 

Дефіцит у два голи господарі намагались скоротити вже з перших хвилин зустрічі. Львів’яни провели кілька безрезультатних атак. А на 8 хвилині після затяжної атаки Яцишин несподівано пробив із далекої відстані, м’яч перед самим кіпером зрикошетив від Шамотія і влетів у сітку. Підопічним Романа Свища потрібно було забивати ще раз і вони мали для цього кілька дуже непоганих можливостей. Найактивнішим на вістрі атаки був молодий Волянюк, який прогресує з кожною грою. Спочатку він віддав передачу на Брожка, але той з 3 метрів пробив вище воріт. А через хвилину він же створив момент для Лаби, але останній забарився і шанс для взяття воріт був втрачений. Одесити відповіли ударом Вороніна, після якого м’яч пролетів мимо воріт. Але це був лише епізод, а от львів’яни були просто зобов’язані забивати вдруге. Вихід 2 в 1 закінчився неточним ударом Яцишина, таку ж контратаку ударом закінчував Данилюк, але на цей раз на місці був воротар. Хоча і у першому і у другому випадках можна було віддати передачу і розіграти, як то кажуть, до вірного. У ще одному моменті лише самовіддана гра Костигіна, який виніс м’яч з порожніх воріт після удару Данилюка, врятувала одеситів від голу. А коли до перерви залишалось менше хвилини Вершинін засмутив господарів – 1:1.

 

У другому таймі «кардиналівцям» прийшлось розпочинати все з початку. Але після перерви львів’яни вже не створювали стільки моментів як у першому таймі. Виділити слід хіба Волянюка, який час від часу завдяки індивідуальним діям проходив оборону суперника. У одному епізоді він обіграв трьох, але удару трохи забракло точності. Щоб врятувати гру п’ятим польовим вийшов Цибик і львів’яни один гол відіграли. Данилюк прострілив з правого флангу, а Брожко замкнув цю передачу. Але на ще один такий потрібний гол не вистачило часу.


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=73&translit=ne-vystachylo-odnogo

Просмотров: 780 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz