Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 27 » МФК Рівне — СумДУ — 2:2 (2:1).
00:07
МФК Рівне — СумДУ — 2:2 (2:1).

МФК Рівне СумДУ 2:2 (2:1).

Сумі: Проць (Дрогобич), Дараган (Київ).

Рівне: Чемерис — Петрик, Сондак, Дармовіс, Басіч Волох, Жак, Басюк, Жовтун, Тушич, Щербаков.

Суми: Хавренко-к Саєнко, Бурдюг, Білоцерківець, Ярослав Песоцький Котляр, Руслан Острога, Лис-ниченко, Шумило, Долин, Карацюба, Денис Острога.

Голи: Жак (16, 18) — Білоцерківець (20), Саєнко (31).

У першому турі другого кола МФК "Рівне" вдома приймав сумську команду "СумДУ". У першому колі рівняни здобули виїзну перемогу — 3:1 й вболівальники чекали на повтор успіху. В першому таймі сподівання справдилися.

Щоправда, спершу МФК "Рівне" прийшлося витримати пресинг гостей. Перший удар по воротах сумчан господарі завдали лише на п'ятій хвилині. Згодом підопічні Юрія Баховського вирівняли гру і все частіше почали загрожувати воротам Хавренка. На шістнадцятій хвилині перевага МФК "Рівне" втілилася у забитий гол. Сумчани заробили п'ятий фол і рівняни вдало розіграли штрафний удар: Роман Волох знайшов пасом Вадима Жака, який вивів господарів вперед. Через дві хвилини він же подвоїв його. Дармовіс віддав пас, а Вадим обіграв воротаря й послав м'яч у порожні ворота. Здавалося, що на перерву команди підуть за такого рахунку. Проте гості спромоглися один гол сквитати. За тридцять дві секунди до завершення першої половини це зробив Білоцерківець.

Початок другого тайму був знову за гостями, які намагалися вирівняти рахунок. Господарі більше сконцентрувалися на захисті своїх воріт, відповідаючи небезпечними контратаками. В середині заключної двадцятихвилинки "СумДУ" вдалося встановити рівновагу. Білоцерківець пройшов по правому флангу й прострілив. Першим до м'яча встиг Саєнко, який переправив його у ворота. Господарі додали у швидкості, але відчутної гостроти це не принесло. Звичайно, були моменти, аби забити переможний гол. Проте впевнено діяв голкіпер гостей або ж м'яч летів повз ворота. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат — 2:2.

Володимир ПРИСЯЖНЮК.

ИСТОЧНИК: http://ukrainian-football.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1486&Itemid=1

Просмотров: 1039 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz