Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Январь » 26 » “Кардинал” – “Єнакієвець” – 2:0
01:23
“Кардинал” – “Єнакієвець” – 2:0

“Кардинал” – “Єнакієвець” – 2:0

Голи: Крупін, 36, з пен.; Замя'тін, 40.

“Кардинал”: Русецький (Жезло, 36) – Когут, Танський, Багряк, Данилюк – Цибик, Яцишин, Брожко, Волянюк – Свищ.

“Єнакієвець”: Рябцев – Рудаков, Нестерук, Лебідь, Гуменюк, Зам'ятін, Краєвський, Крупін, Дейнега, Кузьмін.

Попередження: Багряк, 30.

Після першої перемоги у чемпіонаті, яку “Кардинал” здобув у минулому турі, команда почала грати значно краще. Перемога додала впевненості підопічним Романа Свища. Досить непогано львів'яни провели гру у Одесі на кубок України. Але вічна проблема нереалізація гольових моментів залишається. Так було і в Одесі, так сталось і тепер.

Незважаючи на вищий клас гостей, “Кардинал” розпочав поєдинок з атак. Танський і Багряк пристрілювались, а Брожко перевірив на надійність воротаря гостей. Згодом Когут мав шанс відначитись, але з п'яти метрів пробив несильно і Рябцев без проблем забрав м'яч. Також воротар гостей врятував свою команду після удару Волянюка впритул. У “Єнакієвця” перший небезпечний момент виник на 10 хвилині. З ударом Кузьміна Русецький справився, а добивання Рудакова було неточним. Наприкінці тайму Когут мав ще один реальний шанс відзначитись, але останнім часом молодому гравцю не таланить, і цього разу він також змарнував свій момент пробивши вище.

Як і у попередніх матчах після перерви стало видно, що львів'яни фізично підсідають і вже не так активно йдуть у атаку. Але другий тайм також розпочався з атаки львів'ян. Яцишин зіграв в стінку із Цибиком, але Рябцев виручив свою команду перевівши м'яч через перекладину. У гостей після відпочинку на майданчик з'явився “здоровань” Гончаров, який підсилив гру команди в атаці. Вже через 2 хвилини гри він міг відзначитись, але з 4 метрів пробив неточно. Потім Гончаров використавши свій ріст, після довгої передачі, пробив головою, але влучив у перекладину. “Кардинал” відповів ударами Когута, Брожка і Яцишина, але надійно грав Рябцев. А Зам'ятін знову потривожив каркас воріт. На 30 хвилині м'яч дивом не влетів у ворота господарів. Нестерук прострілив з правого флангу, на Рудакова, який замикав дальню штангу, але той зумів не влучити у ворота. Брожко мав покарати гостей за таке марнування моментів. Він вийшовши сам на сам, підсікав м'яч на воротарем, але підстрахувати кіпера встиг захисник. Згодом Когут знову втратив можливість, пробивши з 4 метрів мимо воріт. А “Єнакієвець” таки зміг добитись свого. Арбітр матчу Іванов призначив пенальті у ворота “Кардиналу”, який без проблем реалізував Крупін. Львів'яни намагались врятувати матч. Яцишин пробивав метрів із 8 по порожніх воротах, але знову воротаря підстрахував захисник. Граючи із п'ятим польовим львів'яни так і не змогли вивести когось на ударну позицію. А за 20 секунд до сирени Зам'ятін ще й покарав госпдарів вдруге – 2:0.

Незважаючи на поразку, молода львівська команда показала цілком зрілу і видовищну гру, якби ще б підтягнути трохи реалізацію гольових моментів...


ИСТОЧНИК:  http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=71&translit=fatalne-penalti
Просмотров: 863 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz